İnsanlar hükümete güvenmiyor!
Kendini güvende hissetmeyen halk marketleri talan etmeye devam ediyor!
Niye mi? Çünkü marketler, fırınlar, eczaneler açık kalacak deniyor! Ama hala tedarikçi kısmı net değil! Doğal olmasa da aç kalacağını düşünen halk saldırıyor çünkü eldekiler tükenince arkası yok sanıyor! Bu kaosu engellemek tamamen sizin elinizde! Açıklamalar net olmalı. Soru işaretleri halkı tedirgin ediyor!
Tüm özel sektöre ve memurlara zorunlu tatil getirdiniz, ama Maliye’ye bağlı kurumlar açık kalacak!
Siz para toplamak zorundasınız da bu insanlar kazanmadan nasıl size para ödeyecek?
Ya da sağlık nedenleri ile madem tatil ediyorsunuz, vergi dairesinde ya da diğer kurumlarda çalışanlar can değil mi? Ya bu insanlar hasta olursa bunun sorumlusu kim olacak?
E-Vergi hayata geçmedi mi, niye kullanmıyorsun? Hade onda sorun var, yayınlayın hesap numarasını (IBAN – UBAN) elektronik bankacılık ile tahsil edin.
Nasıl bir ayrım bu! Diğer daireler niye tatil o zaman?
Salgın var mı? Yok mu?
Tehlikeli mi, değil mi? Tüm doktorlar uyarıyor dikkatli olun diye, siz ne yapıyorsunuz?
Sonra halk panik olur ya! Nasıl olmasın?
Yönetemiyoruz! Süreci yönetemiyorsunuz!
Evinizde kalın diyorsunuz ama insanları sokağa çıkmak zorunda bırakıyorsunuz!
Market çalışanları ve eczacılar her gün yüzlerce insanla muhatap kalıyor, önlemler yeterli mi? Ya hasta olurlarsa!!!
Bankalar açık!
Herkes borcunu ödemek zorunda! Yoksa faiz işleyecek ama halka şirketlere değil!!!
Tabii şirket kısmı da hükümetin değil, Bankacılar Birliğinin kararı. Keşke Bankacılar Birliği halk içinde bir inisiyatif kullansa çünkü hükümet irade gösteremiyor!
Bir yandan market, bir yandan banka, bir yandan vergi!!!
Yazık bu halka.
Tek derdiniz seçim.
Güneyde çalışan insanlar ne olacak peki? Günlük kazanıyorlar, kazandıklarını yiyorlar.
Evet önlem de denetim de şart.
Halkı panik havasından kurtarmak sizin göreviniz!!!


































