Şampiyon MTG - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cumartesi, Nisan 20, 2024
FutbolManşetSpor

Şampiyon MTG

K-Pet Futbol Ligleri’nde sezon tamamlandı. K-Pet Futbol Ligleri’nin son haftası olan 26. hafta dün oynanan karşılaşmaların ardından bugün de oynanan mücadelelerle sona erdi.

Süper Lig’de son haftaya kadar süren şampiyonluk mücadelesi sonucunda Süper Ligi şampiyon tamamlayan takım belli oldu.


Lider GAÜ Çetinkaya ligin son haftasında Başkent derbisinde Yenicami’ye mağlup olarak şampiyonluğu dramatik bir şekilde kaybetti. Liderin yakın takipçisi Mağusa Türk Gücü ise GAÜ Çetinkaya’nın iki puan gerisinde girdiği haftada küme düşmesi kesinleşen Yeni Boğaziçi’ni mağlup ederek K-Pet Süper Lig’de son haftada şampiyon oldu. MTG 10 yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşarken bu şampiyonluğuyla birlikte göğüsüne ikinci yıldızı takmaya da hak kazandı. MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ise futbolculuk döneminde MTG’de yaşadığı şampiyonluğun üzerine zor bir sezonda Teknik Direktör olarak da şampiyonluk yaşayarak adını kulüp tarihine yazdırdı.

Birinci Lig’de ise lig son haftaya kadar aynı puanla girerek kümede kalma mücadelesi veren Hamitköy ve Görneç karşı karşıya geldi. Hamitköy’de oynanan maçta Hamitköy rakibini farklı geçerek lige tutundu ve Görneç’i dramatik bir şekilde ligin dışına itti.

İkinci Lig’de de şampiyon son hafta belli oldu. Son haftaya avantajlı bir şekilde giren Tatlısu Doğancı deplasmanında aldığı galibiyetle şampiyon oldu. İkinci Lige son veda eden takım ise Çanakkale oldu. Çanakkale kendi evinde kazanmasına rağmen Geçitkale puan kaybetmeyince Çanakkale lige veda etmiş oldu.

İşte K-Pet Süper Ligi’in son haftasının günün sonuçları:

Süper Lig:

Yenicami 2 – 1 GAÜ Çetinkaya
Yeni Boğaziçi 1 – 2 GAÜ Çetinkaya

Birinci Lig

Düzkaya 0 – 1 Girne Halk Evi
Hamitköy 3 – 0 Görneç
Denizli 1 – 1 Gönyeli
Gençlik Gücü 5 – 2 Lapta
Baf Ülkü Yurdu 1 – 1 Yalova

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar