O ilde 1 Mayıs iptal - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Mart 29, 2024
DünyaTürkiye

O ilde 1 Mayıs iptal

1 mayıs

[dropcap style=”circle” color=”#ffffff” bgcolor=”#0065ad”]A[/dropcap]DANA’da bir çok sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcisinin bulunduğu ve binlerce kişinin katılması beklenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri, canlı bombaistihbaratı alınması üzerine iptal edildi.

ADANA’da bir çok sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcisinin bulunduğu  ve binlerce kişinin katılması beklenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri,canlı bomba istihbaratı alınması üzerine iptal edildi.

Birçok sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ve işçilerin katılımıyla bugünUğur Mumcu Meydanı’nda etkinlik düzenlenmesi planlandı. Eğitim-Sen Adana Şubesi yöneticileri bugünkü kutlamalar sırasında kendilerine canlı bomba saldırısı olabileceğine dair bilgiler ulaşması üzerine 1 Mayıs Tertip Komitesi ve katlımcı kurumlarla gece yarısı  toplantı yapılarak, etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu. Sendika açıklamasında, “İlimizde düzenlenecek 1 Mayıs, ’Canlı bomba’ istihbaratı bilgisi nedeniyle Tertip Komitesi ve katılımcı kurumlarla yapılan toplantı sonrası iptal kararı alınmıştır. Konuyla ilgili yapılacak basın toplantısına katılımınızı bekliyoruz” denildi.


Eğitim-Sen Adana Şubesi konu ile ilgili bu sabah basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar