KKTC Masterler Futbol Ligi’nde oynanan 7. hafta karşılaşmalarıyla ilk devre sona erdi. 14 haftadan oluşan ligin ilk yarısını Yeni Boğaziçi zirvede tamamladı. 7.haftada oynanan 4 karşılaşmada toplam 19 gol atıldı. 3 takımın galip geldiği haftada 1 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.
Okan KARADEMİR
26-27 ve 29 Ekim tarihlerinde oynanacak 8. hafta karşılaşmalarıyla ligde 2. devre başlayacak.
Liderlik koltuğu Yeni Boğaziçi’nin
Yeniboğaziçi, Batmazoğlu’nu Mehmet Menekşeli (2), Yalçın Sarımustafaoğlu ve Durmuş Esentan’ın golleriyle 4-2 yenerek 15 puanla ligin ilk devresini yenilgisiz zirvede noktaladı. Yeni Boğaziçi ilk devrede oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Batmazoğlu ise 9 puanla ilk devre sonunda 4. sırada yer aldı.
Lefkoşa’ya Hamitköy engeli
Haftaya zirvenin ortağı olarak giren Lefkoşa, Hamitköy ile 2-2 berabere kalarak puan kaybı yaşadı ve ilk devreyi 13 puanla zirvenin 2 puan gerisinde averajla 2. sırada kapadı. Lefkoşa’yı zirve ortaklığından eden Hamitköy ise 8 puanla ilk devre sonunda 6. sırada kaldı.
Göçmenköy Kolan çıkışta, Yıldırım düşüşte
Göçmenköy Kolan ile Yıldırım arasındaki çekişmeli geçen karşılaşmada kazanan 3-2’lik skorla Göçmenköy Kolan oldu. Bu sonuçla ligdeki çıkışını sürdüren Göçmenköy Kolan, puan tablosunda Lefkoşa’yı yakalarken zirvenin 2 puan gerisinde ilk devreyi 13 puan ve averajla 3. sırada bitirdi. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Yıldırım ise ilk devre sonunda 7 puanla 7. sırada yer aldı.
MSD, Maraş’ı farklı geçti
Ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta elde eden Mağusa Spor Derneği, 7.haftada da Maraş’ı 4-0’lık farklı skorla yenere üst üste ikinci galibiyetine ulaştı ve ilk devreyi 8 puan ve averajla 5. sırada tamamladı. Maraş ise 4 puanla son sırada kaldı.

































