Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) tarafından yapılan yazılı açıklamada, üretim yetersizliği nedeniyle ülke genelinde dönüşümlü kesintiler yapılacağı duyuruldu.
Açıklamada, birer saatlik dönüşümlü kesintilerin, 12.00 ile 22.00 saatleri arasında yapılacağı ifade edildi.
Açıklamada ayrıca, “Halkımızın şebekede her an elektrik varmış gibi davranması önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Kurumdan yapılan açıklama şöyle:
ÖNEMLİ DUYURU
18 Ağustos 2021 Çarşamba günü üretim yetersizliği nedeni ile ülke genelinde saat 12:00 ile 22:00 arasında ihtiyaca göre dönüşümlü olarak birer saatlik kesintiler yapmak durumunda kalıyoruz. Halkımızın şebekede her an elektrik varmış gibi davranması önemle duyrulur.
ATTENTION
18 August 2021 Wednesday, between 12 AM and 10 PM, we have to make power cuts alternately due to the problem caused by electricity production. Power cuts will be one hour for each region. We apologize for any inconvenience and kindly advise you to take any necessary precautions.
































