Turan Altay ile son pürüzleri aşamayan Türk Ocağı Yönetimi, takımı Mehmet Bolkan’a emanet etti
TURAN ALTAY OLMADI:Rıza Erseven’in istifası sonrasında teknik adam arayışlarına zaman kaybetmeden başlayan Ocak yönetimi ilk olarak Turan Altay ile temasa geçerken dün sabah yapılan son görüşme sonrasında anlaşma sağlanamadı
OCAK’TA GÖREV BOLKAN’IN: Başkan Fahri Altınör daha sonra Mehmet Bolkan ile temasa geçerek dün gün boyunca yoğun geçen görüşme sonrasında taraflar akşam saatlerinde Lefkoşa’da bir araya geldi ve tecrübeli çalıştırıcı ile her konuda anlaşma sağlandı
Okan KARADEMİR
K-Pet Süper Lig’de puansız son sırada yer alan Türk Ocağı’nda Rıza Erseven’den boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Bolkan getirildi.
Rıza Erseven’in istifası sonrasında teknik adam arayışlarına zaman kaybetmeden başlayan Ocak yönetimi ilk olarak Turan Altay ile temasa geçmişti.
Önceki gün yoğun telefon trafiği sonrasında Turan Altay ile anlaşmaya yakın olan başkan Fahri Altınör dün sabah Altay ile yaptığı son görüşmenin ardından ufak pürüzler nedeniyle anlaşma sağlanamadı.
Başkan Fahri Altınör daha sonra Mehmet Bolkan ile temasa geçerek dün gün boyunca yoğun geçen görüşmeler sonrasında taraflar akşam saatlerinde Lefkoşa’da bir araya geldi ve tecrübeli çalıştırıcı ile her konuda anlaşma sağlandı.
Türk Ocağı’nın yarın evinde konuk edeceği Dumlupınar mücadelesinde takımın başında sahaya Mehmet Bolkan çıkacak.
Takımı A2 antrenörü çalıştırdı
Türk Ocağı’nda teknik adam arayışları süreci içerisinde takım da yarın oynanacak Dumlupınar maçının hazırlıklarını sürdürdü. Türk Ocağı Yönetimi ilk olarak dün Girne Pia Bella Otel’de futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Futbolcular toplantının ardından ise Tük Ocağı A2 Takımı Antrenörü Bayram Dağgül nezaretinde Pia Bella Sahası’nda antrenman yaptı.
































