O haberi görünce içim acıdı - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Mart 29, 2024
Magazin

O haberi görünce içim acıdı

Geçtiğimiz günlerde motoruyla görüntülenen Sinan Serter için eski eşi Özlem Yıldız yorum yaptı.

Sinan Serter ile olan evliliğini 2013 yılında sonlandıran Özlem Yıldız, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Yıldız, geçtiğimiz günlerde motosiklet kullanırken görüntülenen eski eşi Sinan Serter ile ilgili sorulara da canlı yayında yanıt verdi. Yıldız, ‘o haberleri görünce içim acıdı’ dedi.

 


İşte o açıklamalar:

“İlişki yaşamakla evlenip aynı evin içine girmek aynı şey değil. O yüzden bir durup düşünüyorsun. Demir’e benim de kızdığım anlar oluor ama biriyle evlendiğinde karşı tarafda ona kötü bir çıkış yaparsa durumum ne olur bilemiyorum. Karamsarlık belki de… Sözleri Alişan’ın kendi tercihi. Bir an önce evlenemsini diliyorum. Parasını kendi kazanan, emek vererek ter dökerek kazanan bir insanın parayı kolay harcaması mümkün değil. Sinan ile 8 yıl evli kaldım, boşanalı 3 seneyi geçti. Boşanacağımızı çok uzun süre hiç kimse bilmedi, en yakın arkadaşım da dahil. sıkıntılarımı çok fazla belli etmedim.

Sorunlar için çözüm yolları üretmeye çalıştım. Ne yapılması gerekiyorsa yaptım. Ben yuva kurmayı çok istedim. O yüzden de bozulmaması için elinden geleni yapıyorsun. Hemen bir anda ‘oldu bitti’ diyemiyorsun. Ben maddi olaylarla ilgili hiç kimseye hiçbir şey anlatmadım. Yargı sürecinde olan şeyler basının kulağına gidiyor. Eski eşimle alakalı para pul mevzularını konuşmayı çok fazla sevmiyorum. Sinan’ın yaşadığı espriye dökülebilecek bir durum değil. Hassas bir konu. Onun motora biniyor olmasının evveliyatını ben çok iyi biliyorum. Sinan trafikten nefret eden, İstanbul trafiğinden dert yanan ve zaman zaman motor kullanan biri. Motora biniyor olmak gelir seviyesinde bir fakirlik anlamına gelmiyor bana göre. İstanbul şartları düşünüldüğünde bence çok daha kolay… Bu kadar gurur incitici haberlerin yapılıyor olması beni üzdü. Çocuğumun babası olarak ekranda izlerken içim cız etti. İnsanlar şunu bilsin ki, Sinan ayaklarının üzerinde duran, çocuğuna bakan, ‘başıma bu geldi yan gelip yatayım’ demeden, hala tırnaklarıyla çalışmaya devam eden bir adam. Onun hakkında çıkan ‘motora biniyor’, ‘oraya düştü’, ‘buraya düştü’ haberleri okuyunca benim içim acıyor. Sinan’ın haber oluyor olması benim yüzümden. O kendi ayakları üzerinde duran, kendi hayatı olan bir insan. Olayları dramatik hale getirmez, hep güler yüzlü… hep heyecanlı… Demir hala güzel bir aile ortamda büyüyor. Bizim birbirimize olan saygımız hiç eksilmedi. Maddi olaylar Demir’le yaşadıklarımın yanında hiçbir şey. ‘Yaşayacak mı, hayata tutanacak mı?’ diye düşünüp saatlerde doktorlarda hemşirelerden gelecek bir haberi beklemek hayatımın en büyük sınavıydı. Evliliğimle alakalı hiç pişmanlığım olmadı ama zaman zaman ‘keşke bitmeseydi’ dediğim günler oldu. Demir hala ‘bir gün barışır mısınız’ diye soruyor. Şimdilik barış aklımdan geçmiyor ama zaman ne gösteriri bilemeyiz. Büyük konuşmamak gerekiyor.”

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar