Kemal – Devrim ikilisi, Hopa’da mücadele verecek   - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Nisan 26, 2024
Diğer SporlarSpor

Kemal – Devrim ikilisi, Hopa’da mücadele verecek  

YDÜ ADINA YARIŞIYORLAR: TVF Plaj Voleybolu Yaz Serisi Pro Beach Tour’da Yakın Doğu Üniversitesi adına mücadele eden Kemal – Devrim ikilisi hafta sonu Hopa etabında mücadele edecek

 

Kemal Şah – Devrim Alibaba ikilisinin oluşturduğu Yakın Doğu Üniversitesi takımı, TVF Plaj Voleybolu Yaz Serisi Pro Beach Tour ayağında hafta sonu Hopa’da mücadele edecek.


14-17 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Hopa etabı ile devam edecek turda sporcularımız da yer alacak.

Hopa Belediyesi ve Hopaport’un destekleri ile düzenlenen organizasyona, erkekler kategorisinde Kemal – Devrim ikilisi ile birlikte 17 takım katılacak.

Toplam 40 bin TL ödüllü turnuva

Hopa Beach Arena’da oynanacak olan TVF Pro Beach Tour Hopa Etabı’nın sonunda sporculara toplam 40 bin TL para ödülü dağıtılacak.

FIVB ve TVF puanlarının da kazanılacağı organizasyon, sezon sonu sıralaması için oldukça büyük önem arz ediyor. Organizasyona Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, KKTC, Romanya ve Ukrayna’dan gelecek olan sporcular da katılım gösterecek.

17 Temmuz Pazar günü oynanacak olan bayanlar kategorisi final müsabakası ise saat 17.00’de, aynı gün oynanacak olan erkekler final müsabakası ise saat 18.00’de NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar