Lefke’de yabancılar kalıyor - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Mart 29, 2024
FutbolSpor

Lefke’de yabancılar kalıyor

 

 


ROTA YERLİ FUTBOLCULARA DÖNDÜ: Lefke Yönetimi, ilk aşamada kadroda bulunan yabancı futbolcular Cedric, Smart ve Allen ile yeni sezonda da yola devam etme kararı aldı. Yabancı transferi çözen Lefke Yönetimi’nde rota kadroda bulunan yerli futbolcular ile tek tek görüşmeye çevrildi

[dropcap style=”circle” bgcolor=”#0065ad”]K[/dropcap]-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde transfere iç transfer ile başladı. Lefke Yönetimi, ilk aşamada kadroda bulunan yabancı futbolcular Cedric, Smart ve Allen ile yeni sezonda da yola devam etme kararı aldı.

Devre arasında ülkeden ayrılan Cedric ile yoğun bir görüşme gerçekleştiren yönetimin, tecrübeli golcüyü ikna ettiği ve Cedric’in yeniden Lefke’ye döneceği kaydedildi.

Yerli futbolcular görüşme odasına

Yabancı futbolcular ile ilgili olarak görüşmeleri tamamlayan Lefke Yönetimi, dış transfere başlamadan önce son olarak kadrodaki mevcut yerli futbolcular ile tek tek görüşme gerçekleştirecek. Yerli futbolcular ile tek tek görüşecek olan Lefke Yönetimi, takımda kalmak isteyen ya da istemeyen oyuncularla görüştükten sonra rotasını dış transfere çevirecek.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar