Antrenörlerimize üst düzey eğitim - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Perşembe, Mart 28, 2024
BasketbolSpor

Antrenörlerimize üst düzey eğitim

 

 


ÖNEMLİ İSİMLER DERS VERECEK:

  1. KKTC Ulusal Antrenör Semineri ve Milli Sporcu Denklik 1. Kademe Kursu’nda, katılımcılara, eğitmen olarak Türkiye basketbolunun önemli isimleri Alaattin Yakan, Seyfi Savaş ve Hakan Yavuz ders verecek

 ANTRENÖRLERİMİZ KUŞADASI’NA GİDECEK:

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenleyeceği 16. Kuşadası Uluslararası Antrenör Semineri için, KKTC Basketbol Federasyonu’na 10 kişilik kontenjan ayrıldı. Seminer 24-26 Haziran tarihlerinde yapılacak

 

Tonguç KOTAK

 

[dropcap style=”circle” bgcolor=”#0065ad”]K[/dropcap]KTC Basketbol Federasyonu tarafından 17 Haziran’da düzenlenecek Ulusal Antrenör Semineri’ne, Türkiye Basketbol Federasyonu bu dalın önemli isimlerini gönderiyor.

  1. KKTC Ulusal Antrenör Semineri ve Milli Sporcu Denklik 1. Kademe Kursu’nda, katılımcılara, eğitmen olarak Türkiye basketbolunun önemli isimleri Alaattin Yakan, Seyfi Savaş ve Hakan Yavuz ders verecek.

Bu arada KKTC Basketbol Federasyonu antrenör yönergesine istinaden, Milli takımlarımızda ve 10 yılın üzerinde faal basketbol oynamış sporcu olarak hizmet etmiş olanlara, federasyon eğitim kurulu tarafından 1’inci kademe antrenör belgesi verilmesi uygun görülmüş ve Türkiye Basketbol Federasyonu eğitim kurulu ile yapılan iş birliği çerçevesinde antrenörlerimizin ülkemiz basketboluna daha iyi hizmet edebilmeleri ve bireysel gelişimlerini üst kategorilere taşıyabilmelerinin önünün açılması düşünüldü.

Federasyon, ülkemizde, sadece bu antrenörlere yönelik 1’inci kademe kursu planlanmasını, kurs kapsamında yer alan teknik- taktik, özel antrenman bilgisi ve oyun kuralları derslerine devam ederek yapılacak sınavlarda başarılı olmaları kaydıyla da denklik işlemlerine tabi tutulmalarını, E kademe aday antrenörlerin katılımları konusunda karar aldı.

 

Antrenörlerimiz, Kuşadası’nda seminere katılacak

Bu arada Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenecek 16. Kuşadası Uluslararası Antrenör Semineri için KKTC Basketbol Federasyonu’na 10 kişilik kontenjan ayrıldı. Seminer 24– 26 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Uluslararası Antrenör Semineri’ne katılmak isteyen faal antrenörlerin 23 Mayıs’a kadar KKTC Basketbol Federasyonu’na başvurmaları gerekiyor.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar