Cahitoğlu: Bu başarıyı ödüllendireceğiz
Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, bireysel sporlara verdikleri önemin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladıklarını dile getirerek, Yiğitcan Hekimoğlu’nu elde ettiği başarılardan ötürü kutladı. Yiğitcan Hekimoğlu’nun, hem 100 metrede, hem de 200 metrede elde ettiği başarıların çok önemli olduğuna dikkat çeken Cahitoğlu, Yiğitcan’ın çok çalışarak bu başarıyı elde ettiğini, kendilerinin de daire olarak bu başarıyı ödüllendireceklerini söyledi.
Hekimoğlu: Bizim için çok önemli bir yarıştı
Türkiye Atletizm Şampiyonası’nın, kendileri için son derece önemli bir yarışma olduğuna dikkat çeken Yiğitcan Hekimoğlu, antrenörü Celal Keleş ile birlikte bu yarışmaya çok iyi hazırlandıklarını ve gerekeni yaptıklarını ifade etti. Bundan sonraki hedefinin 18 Haziran’da Yunanistan’da yapılacak Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda, Türkiye Milli Takımı ile birlikte 4×100 metrede Türkiye rekoru kırmak olduğunu söyleyen Hekimoğlu, bunun için çalışmaya devam edeceğini belirtti.
Keleş: Şampiyonluktan fazlasını kazandık
Yiğitcan Hekimoğlu’nun antrenörü Celal Keleş de yaptığı açıklamada, şampiyonluktan fazlasını kazandıklarına inandığını söyleyerek, Türkiye vatandaşlığına geçen uluslar arası sporcularla birlikte 4×100 metre bayrak yarışında birlikte mücadele etme şansı yakaladıklarını anlattı. Bu sonuçla birlikte bundan sonra birçok uluslararası şampiyonada yer alma şanslarının arttığına dikkat çeken Keleş, bu vesileyle ülkemizi de iyi bir şekilde temsil etme şanslarının, kendilerine doğduğunu vurguladı.
































