Umut Bulut , 13 Mart Pazar günü Ankara 'da yaşanan terör saldırısında yaşamını yitiren babası Kemal Bulut 'u toprağa vermek üzere cenaze evinde beklerken hayli üzgündü.
"SONRA GİTTİ İŞTE"
Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'ndeki baba evinde taziyeleri kabul eden sarı-kırmızılı oyuncu, babasıyla birlikte 37 kişinin hayatını kaybettiği patlama nedeniyle Türk milletine başsağlığı diledi. Çok üzgün olduğunu belirten Umut Bulut, "Babamla en son Ankara'daki Gençlerbirliği maçından önce görüştük. Maç esnasında da selamlaştık, sonra gitti işte. İstanbul'a döndükten sonra babamı telefonla çok kez aradım, cep telefonu çalıyor ama açmıyordu. Babamın terör saldırısında hayatını kaybettiğini ertesi gün sabah öğrendim. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.
"İNŞALLAH İMANLI ŞEKİLDE ÖLMÜŞTÜR"
Öğle namazının ardından taziyeleri kabul eden Umut Bulut, "Başta babam olmak üzere tüm ölenlerin mekanları cennet olsun. Allah'tan tek isteğim, inşallah imanlı şekilde ölmüştür. Takdir-i ilahi. Orada vadesini verdi. Bu tip olaylar özellikle son dönemlerde çoğaldı. Herkesin de başına gelebilir. İşte bizim de başımıza geldi" şeklinde konuştu.
Kemal Bulut'un yakınları, cenaze namazının kılındığı Merkez Camii'nde tabuta kapanarak gözyaşı döktü. Sağlık ekipleri, fenalık geçirenlere müdahale etti. Oktay ENSARİ (DHA)
































