Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Trabzonspor’da yıldız futbolcu kadro dışı!

Kevin Constant'ın, Perşembe günü oynanan Napoli maçının ardından kadro dışı bırakıldığını ifade eden Trabzonspor yöneticisi, "Hocamız Ersun Yanal, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Kadro dışı bırakılması kararı hocamızın kendi tasarrufu. Cuma gününden beri takımla çalışmalara alınmıyor. Ancak bundan sonra nasıl bir gelişme olur ona hocamız karar verecek. Konudan başkanımızın da haberi var. Ancak ilerleyen günlerde oluşacak gelişmelere göre yeniden takıma dahil edilebilir" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili 61saat.com'un ulaştığı Trabzonspor yöneticileri, Fransa doğumlu Gineli futbolcunun kadro dışı bırakıldığı haberini doğruladı.
27 yaşındaki oyuncu, birkaç gün önce twitter hesabı üzerinden "Benim burada ne işim var?" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.