FEDERASYONDA İMZA TRAFİĞİ:
Futbol Federasyonu transferin son günü öncesi dün yoğundu. Türk Ocağı, Mağusa Türk Gücü ve Binatlı başta olmak üzere birçok kulüp ve futbolcu transfer işlemleri ile federasyonda imza attı. Ara transfer bugün saat 17.30’da sona eriyor
GÜNDEMDEKİLER İMZALADI:
Süper Lig ekibi Mağusa Türk Gücü Sierra Leoneli orta saha oyuncusu David Morsay, kaleci Ali Duvarcı ve Yasin Kurt’a imza attırırken, Türk Ocağı ise Ertaç ve Muhammet Ali Uçar’ı kadrosuna dahil etti. Binatlı, Bağcıl’dan Abdullah’a imza attırırken Devrim İzge’yi de sezon sonu alacak şekilde Bağcıl ile anlaştı
ZEKAİ İÇİN SABRİ-RAİF-TÜRKKAN+75 BİN TL:
Transferin son gününde Kaymaklı’nın Bağcıl’dan istediği genç oyuncu Zekai’nin transferi gerçekleşmedi. Bağcıl Zekai’ye karşılık Kaymaklı’dan Sabri-Raif ve kaleci Türkkan’ın bonservisi artı 75 bin TL isterken Kaymaklı 3 futbolcu artı 10 bin TL önerdi ve Bağcıl bunu kabul etmedi
DEĞİRMENLİK RUMLARI DEĞİŞTİ:
Futbol 1. Lig ekiplerinden Değirmenlik sezon başında kadrosuna dahil ettiği Rum futbolcular Argyris Christofi ve Demetris Vasiliou ile yolları ayırdı ve devre arasında denemeye aldığı Mihail ve Gitto’yı kadrosuna dahil etti. Yeşil-beyazlı takım iki Rum’u dün kadrosuna dahil etti
Futbolda 2014-2015 sezonu ara transfer dönemi bugün sona eriyor. Futbol Federasyonu ara transferin bugün saat 17.30’da sona ereceğini duyururken transfer trafiği dün itibarı ile yoğunlaştı. Takımlar dün yeni transfer ettikleri oyuncularına federasyona giderek imza attırırken bu işlemlerin bugün özellikle transferin son saatlerinde daha da yoğunlaşması bekleniyor.
Ara transferde çok konuşlan transferler dün federasyonda resmileşti. Süper Lig takımlarından Mağusa Türk Gücü orta sahaya yeni yabancı oyuncu aldı. Sierra Leone’den gelen Sahr David Morsay’a dün imza attıran Türk Gücü, Gençlik Gücü ve Kaymaklı’dan aldığı isimleri de resmen kadrosuna kattı. MTG, GG’den kaleci Ali Duvarcı’ya ve Kaymaklı’dan rekor ücretle transfer ettiği Yasin Kurt’a dün federasyona giderek imza attırdı.
Türk Ocağı’nın Bağcıl’dan transfer ettiği ve alt yapısından yetişen golcü isim Ertaç ile Gönyeli’den kadrosuna dahil ettiği Muhammet Ali Uçar da dün kendilerini Türk Ocaklı yapan imzayı atarken Binatlı da transfer için dün federasyona giden kulüplerden oldu.
Güzelyurt’un sarı-yeşilli ekibi Bostancı Bağcıl’dan tecrübeli orta saha oyuncusu Abdullah’ı kadrosuna dahil ederken yine Bağcıl ile Devrim İzge için de anlaşmaya vardı. Gelecek sezon Devrim’i kadrosuna katacak şekilde Bağcıl ile anlaşan Binatlı 13 hafta sonra Devrim’in de bonservisini alacak.
Bostancı Bağcıl’ın bonservisi Türk Ocağı’nda bulunan defans oyuncusu Mehmet Kanat’ı da bugün kadrosuna dahil etmesi bekleniyor.
Zekai transferi çıkmaza girdi
Transferin son gününde Bağcıl’dan Zekai’ye talip olan Kaymaklı, Bağcıl’ın talepleri sonrası bu transferden vazgeçti. Kaymaklı’nın talip olduğu genç oyuncu Zekai için Bağcıl kulübü Sabri-Raif ve kaleci Türkkan’ın bonservisini artı 75 bin TL ücret isteyince Kaymaklı transferden vazgeçti.
Kaymaklı 3 oyuncunun bonservisini vermeyi kabul ederken 10 bin TL önerdi ancak Bağcıl buna razı olmayınca transfer dün gerçekleşmedi.
İki kulüp arasında pazarlık devam eder ve şartlarda iyileşme olursa bu transferin son gün olan bugün gerçekleşme ihtimali az da olsa sürüyor.
Değirmenlik Rumları yeniledi
Değirmenlik’in sezon başında kadrosuna dahil ettiği Rum futbolcular Argyris Christofi ve Demetris Vasiliou ile yolları ayırmasının ardından, devre arasında denemeye aldığı yeni Rum futbolculara dün imza attırdı.
Hazırlık maçlarında da forma giyen Rum futbolcular Mihail ve Gitto için teknik heyetin verdiği olumlu rapor sonrası, yöneticiler dün federasyona giderek iki ismi de resmen kadrosuna dahil etti.
































