Türkiye’nin 3 büyük kulübünden biri olan Beşiktaş’ın tartışmasız en başarılı oluşumlarından biri de tribünü ve Çarşı grubu.
Okan KARADEMİR
Beşiktaş ile bütünleşen ve sesini tüm dünyaya duyuran Çarşı Grubu, bugüne kadar birçok da sosyal sorumluluk anlamında etkinliklerde yarattığı farkındalık ile adından söz ettiriyor.
Çarşı Grubu’nun içinden gelen biri olan ve tüm Beşiktaşlıların tanıdığı Şevşek Ali lakaplı tribün lideri Ali Pektaş önceki günlerde ülkemizdeydi.
Beşiktaş’ın tribün emekçisi olan ve Beşiktaş formasıyla sete de çıkan vefakar amigo Ali Pektaş, hayatını ve seçkin anılarını anlattığı “Semt Bizim Ev Kira” isimli yazdığı kitap için Lefkoşa Deniz Plaza’da gerçekleşen imza ve söyleşiye katıldı.
Çarşı Kıbrıs Grubu tarafından düzenlenen Ali Pektaş’ın imza ve söyleşi gününe ülkemizdeki Beşiktaş sevdalıları yoğun ilgi gösterdi.
































