Soma'da yaşana faciadan dolayı etkinliklerde birer birer iptal edilmeye başlandı. 18 Mayıs günü gerçekleştirilecek olan Rock'nCyprus festivali 31 Mayıs'a ertelendi. Festivalde Şebnem Ferah , TNK Grubu, Bülent Ortaçgil, Grup Frekans, ve Gökcan Sanlıman sahne alacak
Açıklamada şöyle denildi:
Soma’daki faciadan dolayı, Nethouse- Rock’nCyprus festivalimiz 31 Mayıs’a ertelenmiştir. Tüm milletimizin başı sağolsun.
YDÜ Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Anavatan Türkiye’de yaşanan maden faciası üzerine ilan edilen 3 günlük milli yas ile birlikte, Yakın Doğu Üniversitesi 25.yıl etkinliklerine ara vererek bu hafta gerçekleştirilecek tüm etkinlikleri iptal kararı almıştır.
YDÜ Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Anavatan Türkiye’de yaşanan maden faciası üzerine ilan edilen 3 günlük milli yas ile birlikte, Yakın Doğu Üniversitesi 25.yıl etkinliklerine ara vererek bu hafta gerçekleştirilecek tüm etkinlikleri iptal kararı almıştır. Yakın Doğu Üniversitesi‘nde Pazar gününe kadar hiçbir etkinlik yapılmayacaktır.

Önceki Haber

























