Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Şampiyon Demokrasi ve Doğa Koleji

NEFES KESEN FİNALLER:

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan finallerde kızlarda Demokrasi Ortaokulu, Bayraktar Ortaokulu’nu 8-7, erkeklerde ise Doğu Akdeniz Doğa Koleji, Esentepe Ortaokulu’nu 17-16 yenerek şampiyonluğa ulaştı

2014 -2015 Eğitim – Öğretim yılı Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen Ortaokullararası Kız ve Erkekler Hentbol Birinciliği dün oynanan finallerle tamamlandı.
Kızlarda Demokrasi Ortaokulu, erkeklerde ise Doğu Akdeniz Doğa Koleji mutlu sona ulaşan okullar oldu.

Finaller nefes kesti
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan günün ilk finalinde kızlarda Demokrasi Ortaokulu ile Bayraktar Ortaokulu karşılaştı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçı Demokrasi Ortaokulu 8-7 kazanarak şampiyon oldu.
Erkekler finali de büyük çekişme içinde geçti. Bu zorlu maçta Doğu Akdeniz Doğa Koleji, Esentepe Ortaokulu’nu 18-17 yenerek şampiyonluğa uzandı.

Üçüncüler de belli oldu
Final maçlarından önce ise üçüncülük karşılaşmaları oynandı.
Kızlarda Oğuz Veli Ortaokulu, Anafartalar Lisesi Orta Bölümü’nü 11-7, Erkeklerde de Yakın Doğu Koleji Levent Kolej’i 12-7 yenerek şampiyonayı üçüncü tamamladılar.