Türk Maarif Koleji’nde uzun yıllardır devam eden Reha Caner Halı Saha Anı Turnuvası’nın bu yıl 18’incisi gerçekleşti ve şampiyon 10 B Galacticos takımı oldu.
Okan KARADEMİR
TMK Okul İdaresi tarafından, öğretmenler Ahmet Bilir, Ahmet Ermetal ve öğrencilerden oluşan komitenin organize ettiği turnuva yaklaşık 8 hafta sürdü.
Öğrencilerin sınıflararası oluşturduğu 11 takım ve öğretmenlerden oluşan 1 takımla beraber toplam 12 takımın 2 grupta mücadele ettiği turnuvada, grup maçları sonunda ilk 4 sırada yer alan takımlar çeyrek finale yükseldi.
Öğretmenlerden oluşan Muallimler takımı ilk kez gruptan çıkmayı başarırken turnuvaya çeyrek finalde veda etti.
Çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından 10 B Galacticos ile Hangover 98 finale kalan takımlar oldu.
Turnuvada tüm maçları yöneten emekli hakem Alper Aligüllü’nün yönetiminde, önceki gün oynanan ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği final maçında favori takım 10 B Galacticos rakibini 6-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.
Final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreninde şampiyon ve ikinciye madalyalarını, hakem Alper Aligüllü’ye ise teşekkür plaketini TMK Müdürü Fehmi Tokay ile öğretmenlerden Ahmet Bilir takdim etti.
.jpg)
.jpg)
































