Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Oshan: Kazanmamız gerekiyor

 

Coşkun KUTAY
K-Pet Süper Ligi’nde tek Girne temsilcisi olarak mücadele eden Doğan Türk Birliği, bugün deplasmanda oynayacağı Yalova karşılaşması ile ilgili hazırlıklarını, teknik direktör Caner Oshan’ın yaptırdığı antrenmanla sürdürdü. Sadece forvet elemanlarının katıldığı çalışmada hücumcular, her geçen hafta başarı grafiği yükselen kaleci Ozan’ın koruduğu kaleyi şut bombardımanına tuttu.

“Kazanmamız gereken bir maçtı”
Yapılan son çalışmadan sonra Havadis’e açıklamada bulunan deneyimli teknik direktör Caner Oshan konuşmasının başında, geçen hafta kendi evlerinde oynamalarına rağmen ellerinden kaçırdıkları Serdarlı karşılaşmasına değindi. Oshan, “Şans faktörünün ön plana çıktığı enteresan bir karşılaşma oldu. Puan cetveli sıralaması dikkate alındığında, mutlak kazanmamız gereken bir maç olmasına rağmen, bu tip müsabakalarda beklenen performansı sergileyemediğimiz için de, berabere kaldık. İkinci devreyi kendi yarı sahasında geçiren rakibimiz karşısında gereken gol pozisyonlarını üretemedik. Üstelik, bir tanesi son dakikada çok net olmasına rağmen, bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Ve bir puanla yetinmek zorunda kaldık” dedi.

“Yalova bizim gibi genç bir ekip”
Caner hoca konuşmasının sonunda, bugün deplasmanda oynayacakları Yalova karşılaşması ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Yalova, bizim gibi genç bir kadroya sahip. Çok koşuyor ve mücadele ediyorlar. Buna mukabil, pozisyon üretkenliği zayıf bir takım. Ancak, içinde bulundukları durumdan kurtulabilmek için, mutlaka kazanmak isteyecekler. Biz de, beraberlikler zincirine bir son vermek ve üst sıralara yükselmek için, kazanmamız gerektiğinin bilinci içerisindeyiz.” Oshan konuşmasını, sakat ve cezalı futbolcularının olmadığını belirterek tamamladı.