Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Okullarda heyecan sürüyor

 

BASKETBOLDA 4, HENTBOLDA 2 MAÇ OYNANDI:
Ortaokullararası Basketbol Birinciliği’nde kızlarda Oğuz Veli ile Girne Amerikan Koleji galip gelirken, erkeklerde Levent Kolej ve English School kazanan takımlar oldular. Hentbolda ise Bayraktar kız ve YDK erkek takımları günü galibiyetle kapattı

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Ortaokullararası Basketbol ve Hentbol Birinciliklerine dün de devam edildi.
Ortaokullararası Basketbol Birinciliği’nde kızlarda Oğuz Veli ile Girne Amerikan Koleji galip gelirken, erkeklerde Levent Kolej ve English School kazanan takımlar oldular. Hentbol da ise Bayraktar kız ve YDK erkek takımları günü galibiyetle kapattı.

Potada favoriler galip
Orta Basketbol Birinciliği’ne dün Lefkoşa ve Girne’de oynanan 4 maçla devam edildi.
Kızlarda Oğuz Veli Ortaokulu, Lapta Yavuzlar Lisesi OB’yi 15-12 ve Girne Amerikan Koleji de Türk Maarif Koleji’ni 15-10 yendi.
Erkeklerde ise Levent Kolej, Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nu zorlanmadan 31-20 mağlup etti. Günün diğer erkek maçında ise The English School, TED Koleji önünde 24-10 galip ayrıldı.          
Hentbolda Bayraktar ve YDK galip
Ortaokullararası Hentbol Birinciliği’ne ise iki karşılaşma ile devam edildi.
Kızlarda Bayraktar Ortaokulu, Anafartalar Lisesi Orta Bölümü’nü 17-12 mağlup etmeyi başarırken, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji, Bayraktar Türk Maarif Koleji’ni 12-9 yendi.