Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Futbol

Ocak kaleci istiyor

RUM KALECİ GÜNDEMDE: Mevcut kaleci Cenk’in yanına bir kaleci daha düşünen sarı siyahlılarda yönetim, Güney Kıbrıs’tan bazı isimlerle irtibata geçti. Özellikle tecrübeli 1-2 Rum kaleci arasından bir tanesi ile anlaşma aşamasına gelindiği öğrenildi

YABANCILAR İLE YOLA DEVAM: Türk Ocağı’nda teknik heyetin raporu doğrultusunda geçen sezon forma giyen yabancılar Chukwuemeka Uzokwe ve James Akpama Obongha ile yeniden anlaşıldı ve iki yabancı futbolcu da yeni sezonda Ocak forması giyecek

[dropcap style=”circle” bgcolor=”#0065ad”]S[/dropcap]üper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Türk Ocağı’nda geçen sezon forma giyen yabancılar Chukwuemeka Uzokwe ve James Akpama Obongha yeni sezonda da Ocak forması giyecek.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda yöntemin de onayladığı yabancılar ile yeniden anlaşmaya varılırken, gözler Rum futbolcu kontenjanına çevrildi. Mevcut kaleci Cenk’in yanına bir kaleci düşünen sarı siyahlılar, Güney Kıbrıs’tan bazı isimlerle irtibata geçti.

Rum futbolcuların yerli statüde oynayacak olması neticesinde Kıbrıslı Türk kaleciler yanında Kıbrıslı Rum kalecilerle de görüşmeler sürerken, özellikle tecrübeli 1-2 Rum kaleci arasından bir tanesi ile anlaşma aşamasına gelindiği öğrenildi.