Şampiyon Esentepe ve YDÜ - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Çarşamba, Nisan 24, 2024
Diğer SporlarSpor

Şampiyon Esentepe ve YDÜ

KADINLARDA SALONSUZ ŞAMPİYON: Kadınlar Ligi finalinde salonu olmayan Esentepe, büyük imkanlara sahip olan Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 29-24 yenerek sezonu şampiyon olarak tamamladı 

ERKEKLERDE YDÜ: Erkekler Ligi finalinde ise Yakın Doğu Üniversitesi, Yükseliş’i 11 sayı farkla 28-17 yenerek şampiyonluğu kazanan takım oldu 

Hentbol Kadınlar Ligi ile Büyük Erkekler Ligi’nde şampiyonlar belli oldu. Kadınlarda Esentepe ve erkeklerde de Yakın Doğu Üniversitesi şampiyon olmayı başardı.

Kadınlarda salonsuz Esentepe şampiyon: 29-24


Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk finali Kadınlar Ligi’nde oldu.

Maça iyi başlayan Doğu Akdeniz oldu ve bir ara farkı 5-0’a getirdi. Toparlanan Esentepe önce eşitliği yakaladı ardından öne geçerek bu üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürdü.

Esentepe, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 29-24 yenerek Kadınlar Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı ve ülkemizin bir diğer salonsuz şampiyonu oldu.

Erkeklerde zafer Yakın Doğu’nun: 28-17

Büyük Erkekler Ligi finalinde Yakın Doğu Üniversitesi zorlanmadan Yükseliş’i 28-17 yendi ve şampiyon oldu.

Klasmanı lider tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi ile klasmanda üçüncü olmasına rağmen güçlü rakiplerini geçerek finale kalan Yükseliş karşılaşmasında beklenen çekişme olmadı. Yakın Doğu Üniversitesi etkili isimleri ile kolay goller bularak maçı 28-17 kazandı ve lig şampiyonu oldu.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar