BİRİ TRİBÜNDE, BİRİ SAHADA:
Türk Ocağı, her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapan 33 yaşındaki Siera Leoneli futbolcu Julies Waboy’u renklerine bağlayarak yabancıları dörtledi. 3 kontenjan nedeniyle Girne ekibinde bugün GG ile oynanacak maçta Michael tribüne çıkacak yeni yabancı Julies ise sahada olacak
Coşkun KUTAY
K-PET Süper Lig kiplerinden Türk Ocağı, yabancı transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala yeni bir yabancıyı daha renklerine bağladı.
Girne ekibi 5 Şubat Pazartesi günü sona erecek olan yabancı transfer dönemine kadar şu an kadroda bulunan 4 yabancıdan 1’i ile yolları ayırmak zorunda kalacak.
Ön libero mevkiinde oynayan James A. Obangha’yı kadroda tutan Ocak, daha önce ABD 1. Lig takımlarından La Galaxy ve son olarak da Makedonya’nın 1.Lig ekiplerinde Academic Pandev formasını giyen 28 yaşındaki forvet Travis Bowem ile 21 yaşındaki İngiliz vatandaşı orta saha oyuncusu Michael Awaah’ı kadroya katarak 3 yabancı kontenjanını doldurmuştu.
Girne ekibi dün de her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapan 33 yaşındaki Siera Leoneli futbolcu Julies Waboy’u renklerine bağladı ve yabancılarını dörtledi.
Daha önce Güney Kıbrıs Ligi ekiplerinden Salamina’da da forma giymiş olan Julies, dün teknik direktör Derviş Kolcu tarafından özel olarak çalıştırıldı.
Kolcu, bugün sahalarında oynayacakları Gençlik Gücü maçında Michael’ı kadroya almayıp Julies’i sahaya sürecek ve Pazartesi günü de bu iki oyuncudan birinde karar kılacak. 1
































