Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Massa’nın aklı Kıbrıs’ta fikri Yenicami’de

ŞAMPİYONLUKTAN SONRA ROTA KKTC:

İki sezon önce Yenicami formasıyla KKTC gol krallığına ulaşan Geoffrey Massa, Uganda’nın University of Pretoria takımında şampiyonluk yaşayıp yeniden KKTC Liglerine döneceğini açıkladı

“YENİCAMİ HARİKAYDI”:
Kıbrıs’ın mükemmel bir yer olduğunu ve buradaki günlerini çok özlediğini belirten Massa, Yenicami Kulüp Başkanı ve taraftarlarının harika olduğuna ve KKTC’deki günlerini unutamadığına vurgu yaptı

Cem DAĞDELEN

FIFA tarafından tanınmasa da Kuzey Kıbrıs’taki futbol günlerini övgü dolu sözlerle MTNFootball.com’a anlatan Massa, Kıbrıs’ın mükemmel bir yer olduğunu ve Yenicami Başkanı ve taraftarlarının ise harika olduğunu açıkladı.
Ülkesi Uganda’nın University of Pretoria takımında futbol hayatını sürdüren Geoffrey Massa kariyerini KKTC liglerinde noktalamak istiyor.
2011-2012 sezonunda Yenicami forması giyen ve 29 golle krallık tacını takan Massa,  36 kez yer aldığı
Uganda Milli Takımı’nda 10 gol kaydetti.
Güney Afrika Ligi ekibi Jomo Cosmos’dan iki ay önce University of Pretoria’ya transfer olan Massa, Kıbrıs’a dönmeden önce yeni takımıyla şampiyonluk yaşacağına inandığını açıkladı.  
MTNFootball.com’a açıklamalarda bulunan Geoffrey  Massa, sakatlığı nedeniyle Pretoria’da şansız bir başlangıç yaptığını belirtti. Massa, takım arkadaşlarının ve teknik direktörün desteği ile ligde dört gol attığını, hedefinin bu sayıyı 10’a çıkarmak olduğunu belirtti.

Kıbrıs’ı unutamıyor
1986 doğumlu golcü oyuncu Massa, futbol hayatını noktalamadan önce KKTC Ligi’nde mutlaka forma giyeceğini açıkladı.
University of Pretoria’da şampiyonluk yaşayacağına inancı tam olan Massa, bu şampiyonluktan sonra kesinlikle planının Kuzey Kıbrıs’ta yeniden top koşturmak olduğuna vurgu yaptı.
Kıbrıs’ta bulunduğu zaman ve insanların ona gösterdiği ilgiye dikkat çeken golcü oyuncu, ayakkabılarını duvara asmadan önce kesinlikle KKTC’ye döneceğini söyledi. Kuzey Kıbrıs Liglerinin, FIFA tarafından tanınmadığını söyleyen Massa ancak buradaki günlerinin çok güzel ve rahat olduğunu da vurgu yaptı.
Kıbrıs’ın mükemmel bir yer olduğunu açıklayan Massa, Yenicami Kulüp Başkanı ve taraftarlarının harika olduğunu belirtti.