Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Kral ve kraliçe seçiliyor

BU AKŞAM ALANİÇİ’NDE:  5. Geleneksel Alaniçi Hasat Festivali 2016  kapsamında  “Hasat Kraliçesi ve Hasat Kralı 2016 Yarışması” bu gece saat 21.30’da Alaniçi Köyü’nde gerçekleşecek

“Alaniçi Türk Kadınlar Birliği”nin himayelerinde Bülent Günkut’un sunumu ve koreografisinde “Hasat Kraliçesi ve Hasat Kralı 2016 Yarışması” yapılacak. Gerçekleşecek olan yarışma için 16-23 yaşındaki tüm  kızlar ve erkekler başvurabilecek.  Bu gün  saat 18.00’dan itibaren başlayacak yarışmada final 21:30’da başlayacak. Adayların yanlarında kendilerine ait 1 spor ve 1 abiye kıyafet ile yarışamaya katılabilecek.

Gecede ülkemiz sanatçılarından Öztürk Öz ve Sertaç Gönültaş sahne alacak.

 “5. Geleneksel Alaniçi Hasat Festivali 2016”da  birinciler 1000’er TL nakit  ödül yanında dereceye girenlere de armağanlar verilecek.