

Kim Kardashian; reality show programı Keeping Up With the Kardashians’ın (KUWTK) gördüğü ilk ilginin, yatak odası kaseti skandalından kaynaklandığını kabul etti.
Eski sevgilisi Ray J ile kaydettiği yatak odası görüntüleri, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılan Kim Kardashian, bir döneme damga kaset skandalı hakkında konuşmaya devam ediyor. Geçen hafta reality show programında bu kaset hakkında neden yorum yaptığını anlattan Kardashian şimdi de KUWTK yeniden bir arada özel bölümünün ilk kısmında Andy Cohen‘a açıklamalarda bulundu.
TV yıldızına, 2007’de o zamanki erkek arkadaşı Ray J’in dahil olduğu kaset skandalı etrafındaki kamuoyu ilgisi olmasaydı dizinin erken gelen başarısına ulaşıp ulaşamayacağı konusunda ne düşündüğü soruldu. Kardashian “Geriye dönüp baktığımda, muhtemelen hayır” diye yanıtladı.

40 yaşındaki televizyon yıldızı, konuyu çocuklarına, North (8), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm (2) nasıl anlattığı sorulduğunda ise henüz onlarla bunu konuşmak zorunda kalmadığını söyledi.
Yirmi sezon boyunca devam eden Keeping Up with the Kardashians bu pazar (20 Haziran) sona eriyor.