VOLKAN BESTELEDİ, YANGIN SESLENDİRDİ:
Lefke sevdalısı, müzik insanı Kazım Özalp’ın “Lefke Güzelim Lefke” isimli şiiri, Örge Volkan’ın bestesiyle ve Muhittin Yangın’ın solistliğiyle buluştu
Gürsel KARAGÖZLÜ
Lefke sevdalısı, başarılı sanatçı, müzik insanı Kazım Özalp, geçtiğimiz günlerde çok sevdiği Lefke’ye bir parça yapmak için kolları sıvadı ve “Lefke Güzelim Lefke” şarkısının sözlerini yazdı. Özalp’ın yazdığı anlamlı sözler Örge Volkan’ın bestesiyle buluşunca ortaya dinlenesi bir şarkı çıktı. Hele de SOS grubunun güçlü sesi Muhittin Yangın’ın yorumuyla hayat dolunca şarkının dinlenirken vereceği keyfe diyecek söz kalmadı.
Sosyal medya hesabından parçayı paylaşan Özalp, paylaşımın çok ilgi çektiğini söyledi. Lefke’nin doğası, havası, tarihini, kültürünü yansıtan bu parçanın Lefke’yi anlattığının altını çizen Özalp, “Lefke Güzelim Lefke”nin klip çekimi için Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ile görüştüğünü söyleyerek bu parçaya klip çekilmesi halinde daha anlamlı olacağını söyledi.
Özalp, sözlerin kendisine ait olan “ Lefke Güzelim Lefke “ isimli parçanın ortaya çıkmasında parçanın müziğini yapan Örge Volkan’a ve parçayı yorumu ile seslendiren Muhittin Yangın’a teşekkür etti.
































