FUTBOLCULAR GALİBİYETE KİLİTLENDİ:
Yenicami’nin kaptanları Serkan Önet ve Ali duvarcı, maçı kazanacaklarına dair inançlarının tam olduğunu belirtti. Gazetemize açıklamalarda bulunan İbrahim Çıdamlı, Behiç, Tansel, Ünal ve Halil Turan’da önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek kazanmamak için hiçbir engel olmadığını da ifade ettiler
ALTAY TARAFTARI DA İSTİYOR:
Kritik ve zor bir maça çıkacaklarını belirten teknik direktör Turan Altay, tüm futbolcularının bunun bilincinde olduğunu söyledi. Altay, maçı galip bitirerek devre arasına lider girmek istediklerini vurgularken, futbol severleri maça davet ederek iyi bir futbol izletmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi
K-Pet Süper Lig’de son haftanın ve aynı zamanda ilk devrenin en önemli maçında Yenicami ile Küçük Kaymaklı bu akşam karşı karşıya geliyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak zorlu maç öncesinde iki takım kamp yaptıkları otellerde maç saatini beklemeye başladılar. Spor Müdürümüz Mustafa Özsoy ve yazarımız Gökmen Bolkan, Yenicami’nin kamp yaptığı Merit Lefkoşa Hotel’de maçla ilgili bazı Yenicamili futbolcuların ve Yenicami Teknik Direktör’ü Turan Altay’ın son düşüncelerini aldı.
Altay umutlu
Kritik bir maça çıkacaklarını belirten teknik direktör Turan Altay, zor bir maç olacağını ancak tüm futbolcularının bunun bilincinde olduğunu söyledi. Altay, öncelikle maçta dostluğun ön planda olması gerektiğini belirtirken maçı galip bitirerek devre arasına lider girmek istediklerini vurguladı. Altay, futbol severleri maça davet ederken iyi bir futbol izletmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Altay, iyi futbolun iyi zeminde, iyi futbolcularla, kalabalık bir taraftarla ve iyi bir hakemle çok daha güzel bir atmosfer olacağı için bu maçın yılın derbisi olacağını ümit ettiklerini belirtti.
Kaptanların inancı tam
Yılın en önemli derbisi için kampta olan Yenicami futbolcularından takımın iki kaptanı Serkan Önet ve Ali Duvarcı maçı kazanacaklarına dair inançlarının tam olduğunu belirttiler. Serkan, maçı kazanırsak avantaj yakalarız ama kaybedersek de çok şey kaybetmeyiz derken, Ali ise daha önce Kaymaklı forması ile 25 yıl aradan sonra Kaymaklı’yı şampiyonluğa taşıdıklarını, bu sezon da 30 yılın ardından Yenicami’yi şampiyon yapmak istediklerini sözlerine ekledi.
Takımın diğer futbolcularından bazılarının görüşleri ise şöyle:
İbrahim Çıdamlı:
Önemli bir maça çıkacağız. Takım olarak iyi bir durumdayız. Moralimiz ve formumuz gayet iyi. Kazanmamak için bir engel yok. Kampta takım arkadaşlarımızla daha da iyi motive olarak Kaymaklı karşısında elimizden geleni yapmak için çaba sarf edeceğiz.
Behiç Kum:
Futbol severlere iyi futbol izletmek için oynayacağız. Koşan savaşan bir takımız. Bu yüzden kazanmak için çok koşup mücadele edeceğiz.
Tansel Ekingen:
Her maç gibi ciddi hazırlandık. Çıkıp işimizi yapacağız. Her futbolcu bu tip maçları oynamayı daha çok bekler. Heyecan duyarak oynayacağımız bir derbi maça çıkacağız.
Ünal Kaya:
Zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. En iyi iki takımın buluşacağı bir akşam olacak. Kazananın hak ederek kazanmasını diliyorum. İnşallah o da biz olacağız.
Halil Turan:
İlk kez şampiyonluğa oynayan bir takıma geldim. Kazanırsak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oluruz.
Fotoğraflar: Mustafa ŞENAL
































