Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Hande Yener’den dev konser

MEKANLAR ZİNCİRİNİ KIBRIS’TA DA AÇACAK: “2015’in kraliçesi benim”  dedikten sonra Hande Yener, Serdar Ortaç ile çok büyük projelere imza atacaklarını ve beach partilerde birlikte olacaklarını söyledi. Yener, Sebastiyan Beach mekanlar zincirine Çeşme’nin yanı sıra Kıbrıs’ı da ekleyeceğini müjdeledi
Yeni yılın ilk konserinde Türkiye’nin ünlü sanatçısı Hande Yener Cratos Premium Hotel’de inanılmaz bir konsere daha imza attı. Yener, Serdar Ortacı sahneye çağırarak “İki Deli” isimli düet şarkılarını birlikte seslendirdiler. 2016’nın ilk düetini yapan çift, eğlence severler tarafından yoğun ilgi gördü. Heyecanını gözlerinde yaşayan Hande Yener kostümüyle dikkat çekti. Hande Yener’in beyaz dantelli kostümünü püsküllü eldivenleriyle tamamlayan kıyafetinde önemli ayrıntı tacıydı. Bir haftada üçüncü kostümüyle hayranlarının karşısına çıkan Hande Yener her şeyin en kalitelisini tercih ettiğini ve Hakan Akkaya’ya çok teşekkür ettiğini söyledi.

Kıbrıs’ta yatırım yapacak
2015’in Kraliçesi benim  dedikten sonra  Serdar Ortaç ile çok büyük projelere imza atacaklarını Beach Partilerde birlikte olacaklarını söyledi.  Sebastiyan mekanlar zincirini Çeşmede de açacağını söyleyen Hande Yener Kıbrıs’ta da Sebastian Beach açacağını söyledi. Tekliflere açık olduğunu dile getirdi.
Serdar 2016’ta çocuk istiyor
Serdar Ortaç çocuk istiyor. Karşılıklı çok güzel fikirler paylaşıyoruz. Her devasında çocuk özlemini benle paylaşıyor ama ilk önce yazın yapacağımız projelerin önemli olduğunu ama mutlaka sene sonunda bir çocuk istediğini dile getirirken özel hayatı hakkında önemli açıklamalar yaptı

Sevgilimden yüzlerce kez evlilik teklifi aldım
Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hande Yener gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sevgilisiyle yılbaşı konserlerinin yoğunluğundan dolayı görüşemediğini onun için onunla kıbrısa geldiğini ve  konser günü gecesi odalarında şampanya eşliğinde birkez daha sevgilisinden evlilik teklifi aldı.