BAYRAM ŞEKERİ GİBİYDİ:
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, bayramın ilk gecesi Girne bölgesindeki Elexus Hotel’de verdiği konserde şeker pembesi bir elbise giyerek sahneye bayram şekeri gibi çıktı
Elexus Hotel Kurban Bayramının birinci gününde sahnesinde Ebru Gündeş’i ağırladı. Güçlü sesi ile gönüllerde taht kuran Gündeş, bu özel günde ülkemizde sevenleriyle birlikte olmanın mutluluğunu.
Şeker pembesi elbisesiyle hem göze hem kulağa hitap eden sanatçı 2 bin 5 yüz kişiyle beraber bir ağızdan şarkılarını söyledi. Gecenin konukları arasında bulunan Selami Şahin’in “Senin Olmaya Geldim” şarkısını tüm salon bir ağızdan seslendirdi.
Sevenleri için kurban bayramına özel hazırladığı repertuarı seslendiren Gündeş’e sahnede dansçılar da eşlik etti. Yoğun ilgi gören gecede Gündeş, şarkıları ve sahne performansı ile sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı.
































