24 Kasım Öğretmenler Günü’nün pazar gününe denk gelmesi dolayısı ile dün birçok mekanda bir araya gelen öğretmenler bu özel günü bir arada kutladı. Sanatçılarla renklenen günde öğretmenler felekten bir gün çalmanın mutluluğunu yaşadı.
Biyer’de iki okul birden
Dereboyu’nun gözde mekanlarından Biyer Restoran’da Bayraktar Ortaokulu ve Şht. Yalçın İlkokulu öğretmenleri bir araya geldi.
Şenol ve Gülüm’ün şarkılarıyla coşan öğretmenler bol bol oynayarak da moral depoladılar…
“Fıkır fıkır” eğlendiler
Fıkır Fıkır’da eğlence tam anlamıyla fıkır fıkır yaşandı. Haspolat İlkokulu, Yeşilyurt İlkokulu, Güzelyurt İlkokulu, Alayköy İlkokulu ve Bayraktar İlkokulu öğretmenleri bir arada eğlendi.
Sahnelerin sarışın güzeli Demet ve yakışıklı prensi Işık’ın sahne aldığı günde öğretmenler hem birbirinden lezzetli yemekleri tattılar hem de birbirinden güzel müzikler eşliğinde dans ettiler.
Rüya, öğretmenler için söyledi
Hamitköy’ün incisi Meril Restoran’da ise sahnelerin sarı şekeri Rüya Seven sahne aldı. Meril Restoran’da 20 Temmuz Fen Lisesi, Demokrasi Ortaokulu, Şht. Ertuğrul İlkokulu öğretmenleri bir arada eğlendi. Rüya Seven’in yanında birbirinden güzel şarkılarıyla Fisun sahne alırken, oryantal Özlem de kıvrak danslarıyla eğlendirdi.
Mehmet Can söyledi, öğretmenler oynadı
Le Chateau Romance’da ise Sedat Simavi, Necati Taşkın, Çamlıbel, Dikmen, Haspolat ve Şehit Zeki okul öğretmenleri günlerini kutladı.
Mehmet Can ve Rüya Seven’in sahne aldığı günde öğretmenler bu özel günde hep bir arada moral depoladı.
Fotoğraflar: Mustafa ŞENAL
































