KALECİLER SIFIR ÇEKTİ: K-Pet Süper Lig’de 13 haftalık ilk devre periyodunda; 9 kez forvet, 3 kez orta saha ve 1 kez de defans oyuncusu haftanın futbolcusu seçilirken, kalecilerin sıfır çekmesi gözlerden kaçmadı
9 TAKIM OYUNCUSU BAŞARIYA ORTAK OLDU: 13 hafta boyunca; Küçük Kaymaklı’dan 3, Yenicami ve Mormenekşe’den 2, Doğan Türk Birliği, Lefke, Yeni Boğaziçi, Gençler Birliği, Magusa Türk Gücü ve Lapta’dan da “1’er oyuncu haftanın futbolcusu seçildi. Bostancı-Bağcıl, Serdarlı, Cihangir, Çetinkaya ve Gönyeli’den ise bu başarıya ortak olacak futbolcu çıkmadı
Coşkun KUTAY
2014-15 futbol sezonu K-Pet Süper Ligi ilk devresinde, Havadis Spor Servisi tarafından belirlenen “Haftanın Futbolcusu” değerlendirilmesinde, üçüncü bölge oyuncularının ön plana çıkması dikkat çekti.
Ancak forvetler birbirlerine “sayısal” üstünlük sağlayamazken, “takım bazında” 3 futbolcusu seçilen Küçük Kaymaklı bu alanda ilk sırada yer aldı.
Kaleciler sıfır çekti
13 haftadan oluşan K-Pet Süper Ligi ilk devresinde, Yenicami, Küçük Kaymaklı, Doğan Türk Birliği, Lefke, Mormenekşe, Yeni Boğaziçi, Gençler Birliği, Magusa Türk Gücü ve Lapta’dan 9 forvet, 3 müdafaa ve 1 orta saha oyuncusu haftanın futbolcusu seçilirken, kalecilerin “sıfır” çekmesi gözlerden kaçmadı.
K.Kaymaklı’dan üç oyuncu
13 hafta boyunca; Küçük Kaymaklı’dan 3, Yenicami ve Mormenekşe’den 2, Doğan Türk Birliği, Lefke, Yeni Boğaziçi, Gençler Birliği, Magusa Türk Gücü ve Lapta’dan da “1’er oyuncu haftanın futbolcusu olarak belirlendi.
Bostancı-Bağcıl, Serdarlı, Cihangir, Çetinkaya ve Gönyeli’den ise bu başarıya ortak olacak futbolcu çıkmadı
Başarılı futbolcular ayrıca, İpekay LTD. tarafından ödüllendirildi.
K-PET Süper Lig’in 13 haftalık ilk devresinde, “Haftanın Futbolcusu” unvanını kazanan futbolcular, haftalar ve karşılaşmalar şöyle:

































