Okan KARADEMİR
K-Pet 2. Lig ekiplerinden Girne Halk Evi, Özben Kalfa’dan boşalan teknik adamlık görevine bu sezon şu ana kadar takım çalıştırmayan ve boşta olan Mehmet Kemanecioğlu’nu (Metca) getirdi.
Özben Kalfa’nın görevi bırakmasıyla Girne Halk Evi 2 haftadır teknik adam arayışı içerisine girmişti.
Bu süreçte Mehmet Kemanecioğlu’na teklif götüren Girne ekibi, başarılı antrenör ile anlaşma sağladı ve 9. hafta itibari ile takımın başına bu ismi getirdi.
8. hafta da Girne Halk Evi’nin Mehmetçik ile oynadığı maçı izledikten sonra kararını veren Mehmet Kemanecioğlu, geçtiğimiz pazartesi günü yönetimle bir araya gelerek teklifi kabul etti ve takımla birlikte çalışmalara başladı.
Kemanecioğlu yönetiminde çalışmalarını sürdüren Girne Halk Evi ligin 9. haftasında yarın karşılaşacakları Gaziköy maçının ise son hazırlık çalışmasını dün yaptılar.
Kemanecioğlu: GHE’yi hak ettiği yere taşıyacağız
8. hafta itibari ile 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 8 puanla 11. sırada yer alan Girne Halk Evi’nin yeni teknik adamı Mehmet Kemanecioğlu takımı üst seviyelere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Girne Halk Evi’nin mütevazi bir kadroya sahip olduğunu belirten Kemanecioğlu gençler ile tecrübeli futbolcuları daha iyi pekiştirerek ligde sıkıntı yaşamayacakları noktalara çıkacaklarını dile getirdi.

































