Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

GG’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

1. Lig ekiplerinden Gençlik Gücü, pazar günü evinde Karşıyaka ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

1. Lig’in 20. haftasında oynayacağı Karşıyaka karşılaşmasına hazırlanan Gençlik Gücü, karşılaşma öncesi son antrenmanını bugün Atilla Topaloğlu Sahası’nda yapacak.
Önceki akşam antrenmanını Balıkesir’deki sentetik sahada yapan Gençlik Gücü sürat, çabukluk ve teknik çalışıp, çift kale maç oynadı.
Sakatlığı devam eden Hakan Altın ve Erdoğan Emiroğulları ile hasta olan İsmail Soydan’ın katılamadıkları antrenmana katılan sporcuların neşeli ve istekli oldukları göze çarptı.
Hamitköy karşılaşmasında beklenmedik bir sonuç elde ettiklerini belirten teknik direktör Niyazi Göksun, hafta içerisinde futbolcuların morallerini toparlamaya çalıştıklarını belirtti.
Teknik direktör Niyazi Göksun, “Sıkıntılarımız var. Ancak bu sıkıntıları aşacak güçteyiz. Karşıkaya karşısında galip gelip, bir seri yakalamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yeşil beyazlı takım pazar günü oynanacak Gençlik Gücü – Karşıyaka karşılaşması öncesi son antrenmanı bugün saat 16.00’da Atilla Topaloğlu Sahası’nda yapacak.