“KENDİMİZ DE GÖRDÜK”:
Güçlü GAÜ Çetinkaya karşısında çok iyi bir müsabaka çıkartarak zorlu bir virajı daha geçtiklerini belirten Topaloğlu, “Bu karşılaşma sayesinde hem gerçek gücümüzü hem de bundan sonra neler yapabileceğimizi, hem kendimiz gördük, hem de birçok kesime göstermiş olduk” dedi
“HEDEFİMİZ, PUAN VEYA PUANLAR”:
Bugüne kadar sergiledikleri aynı ciddiyeti, kazanma inancını ve mücadele azmini, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Değirmenlik karşısında da sahaya yansıtmalarının gerektiğini vurgulayan teknik direktör Topaloğlu “Hedefimiz kesinlikle puan veya puanlardır” ifadelerini kullandı
Coşkun Kutay
Teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun 6. haftada göreve başlamasıyla yakaladıkları galibiyet serisine, deplasmanda oynadıkları Küçük Kaymaklı beraberliği ile ara vermek zorunda kalan Gençler Birliği, peş peşe aldıkları Türk Ocağı ve GAÜ Çetinkaya galibiyetleriyle yeni bir serinin kapısını araladı. Ve bu çerçevede, 19 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları ilk devrenin son lig maçı olan Değirmenlik karşılaşması ile ilgili hazırlıklarını, teknik direktör Hasan Topaloğlu nezaretinde, antrenör Ozan Uzunoğlu’nun, İskele Cumhuriyet Stadı’nda yaptırdığı antrenman ile sürdüren Gençler Birliği’nde teknik direktör Hasan Topaloğlu, 5-3 kazandıkları GAÜ Çetinkaya müsabakası ile oynayacakları Değirmenlik karşılaşması hakkında Havadis’e açıklamalarda bulundu.
“Gerçek gücümüzü gördük”
Geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları güçlü GAÜ Çetinkaya karşısında çok iyi bir oyun çıkartmak suretiyle, zorlu bir virajı daha geçtiklerine dikkat çeken teknik direktör Hasan Topaloğlu “Bu karşılaşmada aldığımız üç puanla hem çıkışımızı sürdürdük, hem de ligin alt sıralarından uzaklaşarak, zirve yarışına ortak olduk. Bu galibiyet bizim için belki de diğer başarılardan daha önemli idi. Zira bu karşılaşma sayesinde gerçek gücümüzü ve bundan sonra neler yapabileceğimizi hem kendimiz gördük, hem de birçok kesime göstermiş olduk” ifadelerini kullandı.
“Rakibimizin eksikleri bize üç puan kazandırmaz”
“Lig devam ediyor. Şımarmadan ve ayaklarımızı yere basmak suretiyle daha iyiye ve daha ileriye koşmak istiyoruz” diyerek sözlerini sürdüren teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Şimdi önümüzde zorlu bir Değirmenlik deplasmanı var. Rakibimizin eksiği olabilir. Ancak bu bize üç puan kazandırmaz. Zira, onlar da sahaya 11 kişi çıkacak, biz de. Bugüne kadar sergilediğimiz; aynı ciddiyeti, kazanma inancını ve mücadele azmini, sahasında ve seyircisi önünde oynayacak olan Değirmenlik karşısında da sahaya yansıtmalıyız” dedi.
Hedeflerinin kesinlikle puan veya puanlar olduğunu belirten teknik direktör Hasan Topaloğlu “Bu zorlu deplasmana çıkışımızı devam ettirmek için gideceğiz” şeklinde konuştu.
































