Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Efsane’ye Forest çelmesi: 2-2

KARŞILIKLI GOLLER:

Başından sonuna kadar temponun hiç düşmediği karşılaşmada Küçük Kaymaklı, Remzi’nin 36. dakikada attığı gol ile öne geçti ancak 45’te David beraberliği getiren golü kaydetti. 65’te Petrov ile Kaymaklı yine öne geçti ancak Erhan 82’de attığı gol ile takımına beraberliği getirdi

Yer: Cihangir Stadı
Hakemler: Osman Özpaşa (*), Ferhat Tuna (*), Hakan Gök (*) 
GAÜ Çetinkaya: Ali (**), Çağrı (**), Sercan (*), Kadir (*), Serkan (*), Erdinç (**), Serhan (**), Hakan (*)(Dk.58 Doğukan (*)), Sabri (*)(Dk.75 Erhan (**)), Eko (**), David (*)
K.Kaymaklı: Hasan (***), Mehmet (**)(Dk.89 Ali), Neval (**), Bahadır (***), Bayram (**), Ahmet (**), Remzi (***), Petrov (***), İbrahim Çıdamlı (**)(Dk.69 Hüseyin (*)), Samuel Zokou (**)(Dk.75 Yusuf (**)), Ahmet Can  (**)
Goller: Dk.45 David, Dk.82 Erhan (GAÜ Çetinkaya) – Dk.36 Remzi, Dk.65 Petrov (K.Kaymaklı)

K-Pet Süper Lig’in 21. haftasına lider giren GAÜ Çetinkaya, ev sahibi olduğu ve iki defa geriye düştüğü karşılaşmada Cihangir Stadı’nda Küçük Kaymaklı ile 2-2 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar en yakın takipçisi Binatlı’nın da puan kaybetmesi ile haftayı lider tamamlamayı garantiledi.
13.dakikada Remzi ceza sahasında sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda top dışarı gitti.
21. dakikada Eko ceza sahasında vurdu, top savunmadan döndü. Dönen topa yine Eko vurdu, bu kez de meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
31. dakikada İbrahim Çıdamlı’nın serbest vuruşunda topa kaleci Ali müdahale etti ancak meşin yuvarlak direğe de çarparak kale içerisine düştü. Küçük Kaymaklı cephesinin topun çizgiyi geçtiği yönünde yaptığı yoğun itirazların yanında hakem Osman Özpaşa yardımcısı Ferhat Tuna’nın uyarısıyla topun çizgiyi geçmediğine kanaat getirdi.
36.dakikada Petrov’un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Remzi düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 0-1.
45.dakikada ceza sahasına atılan topu Eko kafa ile indirdi. David boş durumda topu güzel bir kafa vuruşu ile filelere gönderdi:1-1.
İlk yarı 1-1 sona erdi.
47.dakikada Sercan, Erdinç’ten aldığı topla ceza sahasına girdi. Şutunda kaleci topu çıkardı.
64.dakikada GAÜ Çetinkaya savunmasının uzaklaştıramadığı topta İbrahim Çıdamlı taç çizgisinde topu ortaladı. Zokou’nun kafa vuruşunda top direğe de çarparak auta çıktı.
65.dakikada GAÜ Çetinkaya savunmasının uzaklaştıramadığı topu Zokou kale sahasına bıraktı. Petrov müsait durumda skoru 2-1 yaptı.
82.dakikada Çağrı’nın pasında Erhan ceza sahasında yerden sert ve düzgün bir vuruşla skoru 2-2’ye getirdi.
Karşılaşma 2-2 sona erdi.
Maçın bitiş düdüğü ile Neval ve GAÜ Çetinkaya yedek kulübesi arasında sözlü bir diyalog oldu. Sonra tartışmalar tribüne yansıdı. Taraftarların birbirlerine pet şişeler atmasıyla büyüyen tartışmaları yönetici ve polisler önledi.

FOTO: ÇETİNKAYA-KAYMAKLI (Fotoğraflar: Abdullah EĞİLMEZ)
FOTO: KAVGA
MAÇ SONUNDA OLAYLAR ÇIKTI:
Maçın bitiş düdüğü ile Neval ve GAÜ Çetinkaya yedek kulübesi arasında sözlü bir diyalog oldu. Sonra tartışmalar tribüne yansıdı. Taraftarların birbirlerine pet şişeler atmasıyla büyüyen tartışmaları yönetici ve polisler önledi.