Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
KıbrısManşet

Dr. Fazıl Küçük’ün anıt mezarının üzerinde içki içtiler

Hamitköy Anıttepe’de bulunan Dr. Fazıl Küçük anıt mezarının üzerinde  içki içen iki kişi, bölgede ikamet eden vatandaşlar tarafından görüntülendi. Küçük’ün anıt mezarının üzerinde içki içen kişileri gören vatandaşlar duruma tepki göstererek, Anıttepe’de devamlı olarak buna benzer olayların yaşandığını, anıt mezarın bir içki mekanı olarak kullanıldığını belirttiler. Bölgedeki vatandaşlar, ilgili birimlerin konuya duyarsız kalmasını da eleştirdi.

anıttepe mangal partisi

 

Bölge sakinleri durumdan rahatsız

Bölgede ikamet eden vatandaşlar, gençlerin bölgede yüksek sesle müzik dinlemesinden, taşkınlık yapmasından ve çöplerini olduğu yerde bırakıp gitmelerinden oldukça rahatsız.

Polisin bölgede yeterince devriye gezmeyerek üzerine düşen denetim görevini yapmadığını savunan bölge halkı, Hamitköy’de özellikle de Anıttepe civarında polis devriyesinin arttırılmasını istiyor.

 

anıttepe mangal partisi