YİNE COŞTURDULAR:
Necati ve Saykolar, Lefkoşa Kermiya’da bulunan Zephyr Bar’da müzikseverlere çılgın bir gece yaşattı. Eğlence severler gönüllerince eğlenip canlı müziğin tadını çıkardı
Kendilerini “Müziği ve eğlenceyi bir arada sunan interaktif performans grubu” olarak tanımlayan Türkiye’nin ünlü grubu Necati ve Saykolar, önceki akşam Zephyr Bar’da sahne aldı.
Birbirinden hareketli parçalarıyla eğlence severleri güzel eğlenceye ısıtan grup gece geç saatlere kadar hem hareketli hem duygusal parçalarıyla konukları mest ederek bir hafta sonunu daha coşku ve eğlence dolu yaşattı.
“Allah Belanı Versin”, “Şu Yalan Dünyada”, “Yedikule”, “Beni Al Onu Alma”, “Lambaya Püf De”, “Gari”, “Ya Evde Yoksan”, “Bindik Bir Alamete”, “Mimoza Çiçeği” ve Esterabim” gibi şarkıları kendine has çılgın üslubuyla yorumlayan grup kendi albümlerindeki parçalara da yer verdi.
[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”no” source=”media: 195508,195509,195510,195511″][/images_grid]
































