Hüseyin KÖPRÜLÜ
K-PET Süper Lig’in sarı-kırmızılı ekibi GAÜ Çetinkaya ikinci devre hazırlıklarına geçtiğimiz gün yaptığı antrenmanla başladı.
Göçmenköy Sahası’nda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızlı ekip birçok takımın uyguladığı gibi haftada 5 gün antrenman yaparak hafta sonunu ise hazırlık maçıyla değerlendirecek.
GAÜ Çetinkaya cumartesi günü saat 14.00’de Düzkaya’nın sahasında Düzkaya ile bir hazırlık maçına çıkacak.
Canova: Kampımız yurt içi olacak
GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Fırat Canova çalışmaların güzel geçtiğini belirterek yeni transferler Serhan ve Serkan ile daha da güçlendiklerini belirtti. Canova sözlerine şöyle devam etti: “Çalışmalarımız güzel gidiyor. Saha sıkıntımızdan dolayı Göçmenköy’de antrenman yapıyoruz. Bu hafta sonu Düzkaya ile bir maçımız ve ardından da yurt içi kampımız olacak. 12-17 Ocak tarihleri arasında yer alacak kampımızı Chateau Lambousa Hotel’de yapacağız. Kamp sonunda da son hazırlık maçımızı Tatlısu ile yapacağız.”
Üçüncü yabancı girişimleri sürüyor
Eko ve Lawal’ı kadrosunda bulunduran GAÜ Çetinkaya üçüncü yabancı oyuncu için temaslarını sürdürüyor. Mevcut 2 yabancının kalacağı takımda son yabancının da forvet bölgesine olacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekip yerli transferde Serkan ve Serhan transferlerini gerçekleştirerek defans bloğunu güçlendirmişti.
































