EFSANEYE KUPA MORALİ: Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan turnuvanın finalinde bir diğer Süper Lig ekibi Gençlik Gücü’nü Sercan ve Hüseyin Kayalılar’ın attığı gollerle 2-0 mağlup eden Çetinkaya, yeni sezon öncesi ilk kupasını kazandı. Turnuvanın üçüncülük maçında ise ev sahibi Düzkaya, Baf Ülkü Yurdu’na 5-2 üstünlük sağladı
Coşkun KUTAY
Nihat Bağcıer anısına bu yıl 12.kez düzenlenen anı turnuvasında birincilik Çetinkaya’nın oldu.
Düzkaya Nihat Bağcıer Stadı’nda yer alan ve iki gün süren turnuvada ilk günü galip kapayan Gençlik Gücü ile Çetinkaya finalde karşı karşıya geldi.
Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda Çetinkaya; 5. dakikada Sercan ve 35. dakikada Hüseyin Kayalılar ile yakaladığı fırsatları değerlendirerek devreyi 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda Çetinkaya oldukça önemli pozisyonlar bulsa da bunları gole çeviremeyince sarı kırmızılılar maçtan ilk yarıda attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.
Üçüncülük Düzkaya’nın
Nihat Bağcıer Anı Turnuvası’nda üçüncülük kupasını ise ev sahibi Düzkaya aldı.
İlk günün mağlup takımları arasında oynanan maçta Düzkaya Mehmet Çil’in golü ile öne geçerken Serkan Zeyin’in biri penaltından iki golü, Türkay ve Hüseyin Türk’ün sayıları ile ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.
İkinci yarıda Düzkaya oyunu rolantiye alınca Ülkü Yurdu son 4 dakikada Fahri ve Ferit ile iki gol bulsa da karşılaşma ev sahibi ekibin 5-2’lik üstünlüğünde tamamladı.
Final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreni ile hakemlere plaketleri ve takımlara kupaları takdim edildi.
***
Fotoğraflar: Abdullah Eğilmez
































