Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Dünya

Brezilya’da yanlış yola giren İngiliz turist vuruldu

Brezilya tatilinde yanlış yola giren İngiliz ailenin önü, silahlı saldırganlar tarafından kesildi. Çocukların da yer aldığı araca açılan ateşte, anneye iki kurşun isabet etti. İngiliz aile, olay yerinden kaçmayı başardı.

Brezilya’ya tatile giden İngiliz turistler, yanlışlıkla favelaya girince dehşeti yaşadı.

Yerel O Globo gazetesi, bir çift ve üç çocuklarının Rio de Janerio eyaletine bağlı Angra dos Reis’te Pazar günü seyahat halinde olduğunu bildiriyor.

Turistlerin önü okyanus kıyısındaki favelada silahlı bir grup tarafından kesildi, saldırganlar araçtaki üç çocuk annesi Eloise Dixon’ı vurdu.

Uyuşturucu çetelerinin hakimiyeti altındaki bölgede silahtan çıkan iki kurşun, kadının midesine isabet etti.

Diğer aile üyelerinin yara almadan kurtulduğu saldırı sonrası, aile araçlarıyla olay yerinden kaçmayı başardı.

Yerel medya, hastaneye kaldırılan 46 yaşındaki kadının ameliyat edildiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu aktarıyor.