Demirspor İskenderun’da
Dostluk maçları yapmak üzere uçakla Adana’ya giden Demirspor dostluk maçları yapmak üzere otobüsle İskenderun’a geçtiler. Kulüp Başkanı Şahap Şemi’nin başkanlığındaki kafile büyük bir coşku ile karşılandı. Maç öncesi Antakya Valisi takımımıza bir hatıra şilti verdi. (1959)

Fato ile Dayısı
Hüseyin Kutsal geçtiğimiz günlerde ziyaretine gittiği babası Mehmet Onbaşının evinde ablasının kızı Fato ile bir hatıra fotoğrafı çekti. (1958)

Deniz İzcileri
Larnaka Deniz İzcileri Teşkilatı geçtiğimiz hafta toplu bir hatıra fotoğrafı çektiler. Ortada idarecileri İzzi Türkel, Şahap Şemi, Hüseyin Cingiz, gençlerden arka sırada duranlardan Salih Aşıkali, Mıstık, Hasan Kari, önde Erol İbrahim ve diğerleri. (1945)

Türk Subayları Larnaka’da
Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı bir grup havacı subay ziyaretlerde bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde adamıza geldi. Çeşitli yerlerde ziyaretlerde bulunan heyet bu arada Larnaka’ya da uğradı. Tuzla’da kalabalık bir halk grubu tarafından coşku ile karşılanan Türk subaylarına toplum liderimiz Dr. Orhan Müderrisoğlu tarafından gençlerden toplan kanlarla çizilen bir Türk bayrağı armağan olarak verildi. Resimde Dr. Orhan Müderrisoğlu, subaylar ve coşkulu halk topluluğu görülmektedir. Fotoğraf Turgut Bey’in (komiser) evi önünde çekilmiştir (Dikkatlice bakarsanız aralarında çok tanıdık kişiler göreceksiniz). (1959)

Haftanın Düğünü
Hasan Fehmi dayımızın kızı Bedia Hanım ile yakışıklı gençlerimizden Cemal Bey geçtiğimiz hafta ailevi bir törenle evlendiler. Gençlere saadet dolu günler dileriz. (1949)
































