Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Bilardocularımız ilk 32’ye kaldı

Antalya Kemer'de Kilikya Palace Hotel'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilmekte olan "Pool Masters Cup Bilardo Şampiyonası"nın 2’nci gününde ilk 32 sporcu belirlenirken, sporcularımızdan Hüseyin Borankan ile Mehmetali Sözgen ilk 32 sporcu arasına girmeyi başaran sporcularımız oldu.

Dünya bilardosunda söz sahibi ünlü bilardocuların da mücadele etmekte olduğu şampiyonada sporcularımız Berk Mehmetcik, Osman Şanlısoy ve Hüseyin Alnar dün güçlü rakipleri ile yaptıkları mücadelelerden mağlubiyet ile ayrılıp şampiyonaya veda etti.
Hüseyin Borankan Türkiyeli rakibi Harun Erbey'i 9-2, Mehmetali Sözgen ise Türkiyeli Ahmet Köseler'i 9-5 mağlup etmeyi başararak isimlerini ilk 32 sporcu arasına yazdırma başarısı gösterdi.  Kaybedenin şampiyonaya veda ettiği turların oynandığı şampiyonada sporcularımızın hedefi rakiplerini mağlup edip ilk 16 sporcu arasına girmek.