“KALBİMİ KOYDUM”: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda ülkemizde sahneye çıkan tek sanatçı olan Gülben Ergen adeta “Bayram Kızı” oldu. İki gece üst üste Girne Rocks Hotel’de sahne alan sanatçı sahne performansı ile dikkat çekti. Gülben son şarkısının adı gibi adeta sahneye “Kalbimi Koydum” dedi…
ÜNAL VE BURAKTAN SÜRPRİZ: Türkiye’nin ünlü sanatçısı Cihan Ünal ve Kıbrıslı ünlü sanatçımız Nil Burak, Gülben Ergen’i dinlemeye gidenler arasında yer aldı. Ünal ve Burak sahneye çıkarak şarkı da seslendirdiler
[dropcap style=”circle” bgcolor=”#0065ad”]B[/dropcap]ayram tatili dolayısıyla Girne Rocks Hotel sahne programında Gülben Ergen’e yer verdi. Başarılı sanatçı iki gecelik konser için ülkemizdeydi. Konser öncesi Türkiye’nin ünlü şovmeni Mehmet Ali Erbil espirileriyle konukları adeta gülme krizine soktu.
Daha sonra sahne alansanatçı Gülben Ergen, sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi ve kendisini dinlemek üzere gelen dinleyicileri ile de tek tek ilgilendi.
Hayranları ile fotoğraf çektirip onlarla şarkılarını söyleyen Gülben Ergen’in ünlü konukları da vardı. Ünlü oyuncu Cihan Ünal, tiyatro sanatçısı Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan, Nil Burak, Hayri – Lale Yazıcı çifti ve Ozan -Bahar Şer çifti de konseri izleyenler arasındaydılar.

Cihan Ünal ile düet yaptılar
Gülben Ergen konseri sırasında ünlü konukları ile de sık sık ilgilendi. Masalarına gittiği sanatçı dostları ile şarkılar söyleyen Gülben Ergen önce sahneye Nil Burak’ı aldı. Nil Burak şarkı söylerken Gülben Ergen’de onu cep telefonu ile çekti. Gülben Ergen elindeki cep telefonu ile sahnede dikkat çekti.
Bir diğer isim ise Cihan Ünal idi. Cihan Ünal, Gülben’in isteği üzerine sahneye geldi ve merhum sanatçı Tanju Okan’ın “Kadınım” adlı şarkısını söyledi. Cihan Ünal şarkıyı söylerken yanından ayrılmayan ve ona sarılan Gülben Ergen adeta Cihan Ünal’ın etkileyici ses tonuyla söylediği şarkıyla adeta mest oldu.

Ünal sevgilisini gösterdi…
Cihan Ünal yanındaki sevgilisi Rezzan hanım ile de dikkat çekti. İlk kez objektiflere yakalanan ikili Rocks Hotel’de keyifli bir gece geçirdi.


































