Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Başarılılar ödüllerini aldı

 

ÖDÜLLENDİRİLDİLER:
Süper Lig’de 20. haftanın başarılıları GlaxoSmithKline (GSK) firmasına ait Breathe Right ödüllerini İpekay Ltd.’de dün aldılar. Haftanın teknik adamı seçilen Toygar Davulcu’ya ödülünü İpekay Ltd. Direktörü Mehmet Özler verirken, Havadis Gazetesi Spor ve Magazin Müdürü Mustafa Özsoy haftanın futbolcusu Mete Sağır’a ödülünü takdim etti. Haftanın hakemi seçilen Savaş Tilki’ye ödülünü ise Havadis Gazetesi Spor Yazarı Coşkun Kutay verdi

İpekay Ltd. ve Havadis Gazetesi Spor Servisi iş birliğinde her hafta gerçekleşen organizasyonla K-Pet Süper Lig’de haftanın başarılı teknik adamı, futbolcusu ve hakemi ödüllendirilmeye devam ediyor.
Süper Lig’de 20. haftada kendi sahasında hiç mağlup olmayan Yeniboğaziçi’ni mağlup eden Lefke’nin teknik direktörü Toygar Davulcu haftanın teknik adamı oldu.
Cihangir’in başarılı futbolcularından Mete Sağır, lig lideri Yenicami filelerini 2 kez havalandırarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı ve 20. haftada haftanın futbolcusu seçildi.
Haftanın hakemi ise zorlu Yeniboğaziçi-Lefke maçındaki başarılı performansı ile dikkat çeken tecrübeli hakem Savaş Tilki olarak belirlendi.
Süper Lig’de her hafta düzenlenen haftanın başarılıları ödül töreninde haftanın başarılıları GlaxoSmithKline (GSK) firmasına ait Breathe Right ödüllerini İpekay Ltd’de dün aldılar.
Haftanın teknik adamı seçilen Toygar Davulcu’ya ödülünü İpekay Ltd. Direktörü Mehmet Özler verirken, Havadis Gazetesi Spor ve Magazin Müdürü Mustafa Özsoy haftanın futbolcusu Mete Sağır’a ödülünü takdim etti. Havadis Gazetesi Spor Yazarı Coşkun Kutay da haftanın hakemi seçilen Savaş Tilki’ye ödülünü İpekay Ltd.’de verdi.