Başkanlar rest çekti - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Spor

Başkanlar rest çekti

Başkanlar rest çekti

BESİM: BİRLEŞME OLMAZSA BAŞKANLIĞI BIRAKACAĞIM:

Besim: Gelinen noktada güç birliği yapmak artık kaçınılmaz oldu. 9 Haziran Salı akşamı olağanüstü genel kurulda tek bir kişi bile bu konuya karşı çıkarsa ben başkanlığı o anda bırakacağım. Bu kadar zamandır kulübün başındayım. 9 yıldır Süper Lig’deyiz. Kaç kişi bu çarkın nasıl döndüğünü sordu


MERTEKÇİ: KARŞI ÇIKANLAR BU SORUMLULUĞU ÜSTLENMELİ:
İki kulübün birleşmesi durumunda gelirin artacağını giderin ise azalacağını söyleyen Mertekçi, “Yalova’da da eğer karşı çıkanlar olursa ve bu birleşme olmazsa bende görevi bırakacağımı söyledim. Karşı çıkanlar bu sorumluluğu ve kulübün yönetimini de üstlenmelidir” ifadelerini kullandı

Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim ve Yalova Başkanı Tahsin Mertekçi, dün BRT’de yayınlanan Analiz programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Çelen Oben’in sunduğu ve Havadis Gazetesi Spor ve Magazin Müdürü Mustafa Özsoy’un yorumculuk yaptığı programa katılan iki kulüp başkanı, iki kulüp arasında birleşme gerçekleşmezse görevi bırakacaklarını açıkladılar.
Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim 11 yıldır kulüp başkanlığını yürüttüğünü belirterek birleşmenin artık kaçınılmaz olduğunu söyledi. Besim “Gelinen noktada güç birliği yapmak artık kaçınılmaz oldu. Bende Yalova forması giydim. 1986 yılında o günkü şartlarla Bağcıl kulübü kuruldu. O günkü şartlar öyle gerekiyordu. Ancak bugün de böyle gerekiyor” dedi.
Besim, 9 Haziran Salı akşamı olağanüstü genel kurula gideceklerini ve birleşme için genel kuruldan yetki isteyeceklerini belirterek “Eğer tek bir kişi bile bu konuya karşı çıkarsa ben başkanlığı o anda bırakacağım. Bu kadar zamandır kulübün başındayım. 9 yıldır Süper Ligdeyiz. Kaç kişi bu çarkın nasıl döndüğünü sordu?  Bu süreçte ben kulübe harcadığım zamanımı paramı aileme bile harcamadım. Peki neden? Gençlik için bu ülke sporu için” diyerek birleşmenin ilerisi için kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Mertekçi: Karşı çıkanlar kulübün yönetimini de üstlenmeli
Yalova Başkanı Tahsin Mertekçi ise ülkede futbol politikasının olmadığına vurgu yaparak aynı bölge içerisindeki iki kulübün güçlerini birleştirerek daha güçlü bir yapı oluşturmasını arzuladıkları için bu yola çıktıklarını anlattı.
Mertekçi “Aynı köy içerisinde iki kulübün olması demek iki teknik direktör ve 44 futbolcu maaşı, daha fazla lisans parası demek. Yani daha az seyirci daha çok masraf demek” diyerek birleştikleri zaman gelirin artacağını giderin ise azalacağını söyledi.
Mertekçi, Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim ile çocukluktan beri arkadaş olduklarını ve iki kulübün taraftarlarının da aynı sosyal olayı paylaştıklarını belirterek “Yalova’da da eğer karşı çıkanlar olursa ve bu birleşme olmazsa bende görevi bırakacağımı söyledim. Karşı çıkanlar bu sorumluluğu üstlenmelidir. Karşı çıkanlar kulübün yönetimini de üstlenmelidir” dedi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar