Doğan’ı yıkan sakatlık - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Kategorisiz

Doğan’ı yıkan sakatlık

Lefke maçında sakatlık yaşayan Hasan Kanlı ve Serhan Önet’in dün MR’ı çekildi. MR sonuçlarına göre Hasan Kanlı, sol diz yan bağlarında kopma meydana geldiği için 6 ay sahalardan uzak kalacak. Kasığında yırtık oluşan Serhan Önet ise 1 veya 2 hafta takımdan ayrı kalacak

Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde sakatlık şoku yanşıyor.


Doğan Türk Birliği, Süper Lig’in 9. haftasında konuk ettiği Lefke’yi 2-1 mağlup ederek, geçtiğimiz hafta kaybettiği galibiyet serisinin şokunu üzerinden erken atarken bu maçta iki önemli oyuncusunu kaybetti.

Lefke maçında dizinden sakatlanan başarılı stoper oyuncu Hasan Kanlı’nın sezonu kapatması, aynı maçta kasık sakatlığı yaşayan Serhan Önet’in ise 1 veya 2 hafta takımdan ayrı kalacak olması Doğan’da deprem etkisi yarattı.

Lefke maçında sakatlanarak oyundan çıkan Hasan Kanlı’nın dün MR’ı çekildi.

MR sonucuna göre sol diz yan bağlarında kopma olduğu öğrenilen stoper Hasan Kanlı’nın en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Doğan Türk Birliği’nin Lefke maçında sakatlanan bir diğer önemli oyuncusu Serhan Önet’in de dün MR’ı çekildi. MR sonucuna göre Serhan’da ise kasık yırtığı olduğu ve 1 veya 2 hafta oynayamayacağı bildirildi.

Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Baf Ülkü Yurdu ile karşılaşacak olan Doğan Türk Birliği’nde iki oyuncunun eksikliği teknik heyeti oldukça düşündürmeye başladı.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar