Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Baba Zula “bahçe”yi açtı

COŞTURDULAR: Türkiye’nin ünü dünyaya yayılmış, herhangi bir türe dahil olmayan ve müziklerini “Uzay yolu oryantal müziği” olarak lanse eden efsanevi grup Baba Zula, Surlariçi’nde bulunan 1984 Bahçe’nin açılışı ile sevenleriyle buluştu

[dropcap style=”circle” bgcolor=”#0065ad”]L[/dropcap]efkoşa Surlariçi’nin beğenilen  eğlence mekânlarından 1984 Bahçe’nin yaz sezonu açılışında ünlü müzik grubu Baba Zula sahne aldı.
Grubu izlemeye yerli hayranları dışında yabancı hayranları da akın etti.
Evrensel müzik iradesine Anadolu fikrini de katarak kendilerine özgün bir müzik dili yaratan ve Murat Ertel, Levent Akman, Periklis Tsoukalas, Melike Şahin ve Özgür Çakırlar’dan oluşan grup, 2 saate yaklaşan konserinde bugüne kadar çıkardıkları 6 albüm ve 2 film müziği albümünden parçaları sevenleriyle paylaştılar. Baba Zula’nın müzikleriyle bir kez daha kendilerinden geçerek konser boyunca dans eden hayranları unutulmaz bir gece yaşadı.

 

baba zula (3) baba zula (4)