Prens Harry'e düzenbaz kayınpeder - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Çarşamba, Nisan 24, 2024
Dünya

Prens Harry’e düzenbaz kayınpeder

harryharry

İngiltere Kraliyet Sarayı’na gelin gidecek ABD’li oyuncu Meghan Markle’ın babası Thomas Markle; sözlük anlamıyla ‘düzenbaz’ çıktı. Baba Markle’ın gizlice çekildiği söylenen fotoğraflarının, aslında anlaşmalı çekildiği anlaşıldı.

 

 


 

19 Mayıs’ta İngiltere tahtının varislerinden Prens Harry ile evlenecek Amerikalı oyuncu Meghan Markle ve ailesi, Büyük Britanya basınının odak noktasını oluşturmaya devam ediyor.

 

 Evlilik öncesi hem müstakbel gelini hem de ailesini büyüteç altına alan İngiliz medyası, bu kez de ABD’li güzel oyuncunun babasıyla ilgili hayli ilginç ve ‘sahtekarca’ bir gerçeği ortaya çıkardı.

 Baba Thomas Markle’ın gizlice çekildiği iddiasıyla kısa süre önce basına yansıyan fotoğraflarının, aslında fotoğrafları çeken kişi ve baba Markle’ın işbirliğiyle çekildiği ortaya çıktı.

 Fotoğraflarda Meksika’da yaşayan Thomas Markle, kızının düğünüyle ilgili haberleri okurken, takım elbisesi için ölçü aldırırken ve spor yaparken görülüyordu.

Ancak güvenlik kameralarından, bu fotoğrafları çekip hayli yüklü bir meblaya basına satan Jeff Ryner ile baba Thomas Markle’ın birlikte olduğu ortaya çıktı.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar