2017 Pirelli takviminde yer alan ünlüler - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Mart 29, 2024
Magazin

2017 Pirelli takviminde yer alan ünlüler

Geçen yıl yarım asırlık geleneği bozarak çıplak modellere yer vermeyen ve bundan böyle çıplaklığı kullanmayacağını açıklayan Pirelli, 2017 takviminde, aralarında Uma Thurman, Nicole Kidman, Kate Winslet, Julianne Moore, Penelope Cruz ve Helen Mirren gibi isimlerin yer aldığı 15 Hollywood yıldızına yer veriyor.

  • 1

    GENÇ VE YAŞLI OYUNCULAR BİR ARADA

    GENÇ VE YAŞLI OYUNCULAR BİR ARADA

    Her yıl merakla beklenen Pirelli takviminin 2017 baskısı hazırlanıyor. İtalyan şirketin 2017 takvimi, dünyanın en ünlü kadın oyuncularını bir araya getiriyor. Geniş bir yaş skalasında yer alan isimlerin seçildiği yeni takvimde, 27 yaşındaki oyuncu Alicia Vikander de var, 71 yaşındaki Helen Mirren da.

  • 2

    15 HOLLYWOOD YILDIZI

    15 HOLLYWOOD YILDIZI

    2017 Pirelli takviminin sayfalarını süsleyecek olan 15 yıldızın ismi şöyle: Uma Thurman, Nicole Kidman, Lea Seydoux, Alicia Vikander, Kate Winslet, Julianne Moore, Robin Wright, Lupita Nyong’o, Rooney Mara, Charlotte Rampling, Jessica Chastain, Penelope Cruz, Helen Mirren, Zhang Ziyi ve Anastacia Ignatova.

  • 3

    ÜNİVERSİTE HOCASI DA VAR

    ÜNİVERSİTE HOCASI DA VAR

    Her biri Hollywood’un başarılı oyuncuları olan takvim modelleri arasında sadece Anastasia Ignatova farklı bir profil çiziyor. Moskova Devlet Üniversitesi’nde siyaset teorisi uzmanı olan Ignatova, tıp alanında girişimcilik yapmasının yanı sıra mücevher tasarımı işiyle de uğraşıyor.

  • 4

    AYNI FOTOĞRAFÇIYLA ÜÇÜNCÜ KEZ

    AYNI FOTOĞRAFÇIYLA ÜÇÜNCÜ KEZ

    Çekimleri tamamlayan Alman fotoğrafçı ve yönetmen Peter Lindburgh, daha önce 1996 ve 2002 Pirelli takvimlerini hazırlamıştı. Lindburgh ayrıca, Beyonce’nin 2008 yılında çıkardığı “I Am… Sasha Fierce” adlı albümün kapak fotoğrafı ile 1983 yapımı korku filmi “The Hunger”ın Susan Sarandon and David Bowie’li afiş fotoğrafını çeken isim.

  • 5

    BEŞ ŞEHİRDE ÖZEL ÇEKİM

    BEŞ ŞEHİRDE ÖZEL ÇEKİM

    Takvim fotoğrafları Berlin, Londra, Los Angeles, Le Touquet (Paris’in kuzeyi) ve New York olmak üzere beş şehirde çekildi.

  • 6

    ARTIK ÇIPLAKLIĞA YER YOK

    ARTIK ÇIPLAKLIĞA YER YOK

    Geçen yıl Pirelli takvimi, yarım asırlık geleneği bozarak, kadınların çıplak görüntüleri yerine giyinik halde çekilmiş portrelerini kullandı. Artık çıplaklığa yer vermeyeceğini açıklayan Pirelli’nin 2016 takviminde Patti Smith, Yoko Ono ve Serena Williams gibi isimler “başarılı kadınlar” teması altında poz verdi.

  • 7

    “GEÇMİŞTEN HAREKET”

    "GEÇMİŞTEN HAREKET"

    Takvimin 2017 teması ise “geçmişten hareket” olarak belirlendi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar